MIN
MIN

MIN tokenleri satışa çıkıyor: Avantajlı fiyatları kaçırmayın!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Profesyonellerin yaptıkları işleri yeni bir seviyeye taşıyan tamamen yeni bir ekosistem oluşturmayı hedefleyen MIN, 1 Ekim’de token satışına başladığını açıkladı. MIN, müşterilerinin düzenli bir şekilde ücretlendirilmelerini ve müşterilerden fazla ücret almamasını sağlayarak, zamanlarını doğru bir şekilde yönetmelerini sağlayan bir kripto paradır. MIN, hedef pazarını Danışmanlık, Hukuk firmaları, ev tabanlı dersler, KOBİ’ler ve web sitesi sahipleri de dahil olmak üzere çeşitli sektörler olarak görmektedir. Nihai amaç, profesyonellerin ve şirketlerin çeşitli görevlerde işbirliği yapma yolunda  verimlilik oluşturmaktır. Profesyoneller, müşterileri ile daha güçlü iş ilişkileri kurabildikleri için herkes için kazan-kazan modeli oluştururken; şirketler, profesyonellere yapılan ödemelerin, kendileri tarafından yapılan çabalara uygun olduğundan da emin olabilirler. Bu aynı zamanda sosyal medya web sitesi kullanıcılarının memnuniyet değerlendirmesi yapmalarını ve onları ödüllendirmeleri için teşvik edecektir.

Bu projenin temelleri, işbirlikçi bir ortam yaratmak için profesyonel bir uygulama olan Thirtymin’in kurulduğu Ağustos 2015’te atıldı. Bu aynı zamanda bir proje olarak Min tokenlerinin ilk uygulamasıdır. Bu uygulamanın son versiyonu 8 Kasım 2018’de lanse edilecek ve çeşitli uygulama mağazalarında piyasaya sürülecektir. Bu, 14 Kasım’da genel satış sona ermeden bir hafta önce gerçekleşecek. MIN hesaplayıcısı ve cüzdanı paralel olarak geliştirilecektir. MIN token 2018 bitmeden önce Stellar borsasında listelenecektir. Bunu 2019’un ilk çeyreğinde oluşturulacak entegre bir çalışma çözümü geliştirmek ve daha sonra MIN’nin Bittrex, Poloniex, Binance, Bitstamp ve diğerleri takip edecektir.

Mevcut iş ortakları, MIN tokenlerinin %50’si satacak, platformda listelenecek ve tokenleri kullanarak maaş ödemesi yapacaklardır. Tüm ekosistemde çalışan MIN’in benzersiz özelliği, şirketlerin yanı sıra profesyoneller için  işlerin etkin bir şekilde yürütülmesi, sağlıklı ve işbirlikçi bir ortam oluşmasını sağlar ve bunu cazip bir teklif haline getirir. Ancak ödüllendirmenin ve ücretlendirmenin mevcut halinin değiştirilmesi şu anda zor bir görev olacaktır ve çok güçlü bir iletişim ve pazarlama stratejisi gerektirecektir. Ayrıca, yol haritasındaki belirtilen son tarihlerin tamamlanması, dünya genelindeki ICO katılımcıları ile çekiş yapmak için çok önemli olabilir. Telegram’da (https://t.me/mintokens) 3000+ üyeden oluşan bir topluluk, ilk çabaların doğru yönde olduğunu gösteriyor. Twitter’da güncellenen düzenli güncelleme (https://twitter.com/mintokens), ICO hakkında kısa bilgiler ve güncellemelerle ilgilenenler için yararlı bilgiler sunuyor. ICO’nun ekim ayının 1’inde başlamasıyla talep görmeyi umuyoruz.

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin