Milyonlarca XRP aniden Bitstamp'a taşındı! İşte detaylar
Milyonlarca XRP aniden Bitstamp'a taşındı! İşte detaylar

Milyonlarca XRP aniden Bitstamp’a taşındı! İşte detaylar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Blockchain faaliyetlerini takip eden Whale Alert tarafından bildirildiği üzere, bir saatten kısa bir süre önce anonim balina adresi, AB merkezli Bitstamp kripto borsasına 30.000.000 XRP aktardı. CoinMarketCap’e göre, son 24 saat içinde XRP tokeni yaklaşık %7 değer kaybetti.

İşte XRP’yi Bitstamp’a getiren hareket

İşlem, yukarıda belirtilen blockchain izleyicisinin “anonim” olarak işaretlediği bir cüzdandan yapıldı. XRP odaklı platform Bithomp tarafından paylaşılan veriler, fonların BitGo’dan geldiğini gösteriyor.

Bu, kurumsal müşterilerle ve aynı zamanda bir kripto borsası olarak çalışan ABD’deki en büyük kripto saklama hizmetidir. Geçen yıl, Galaxy Digital’in kurucusu ve eski Goldman Sachs ortağı Mike Novogratz, kripto bankasının Galaxy Digital’in kripto alanındaki etkisini genişletmek için BitGo’yu satın alacağını duyurdu. Ancak ilk duyurudan birkaç ay sonra Novogratz, BitGo ile yaptığı anlaşmadan çekildi.

https://twitter.com/whale_alert/status/1597208434839101444

David Gokhshtein, Ripple’a desteğini artırıyor

Önde gelen kripto meraklısı ve girişimci David Gokhshtein, düzenli olarak XRP hakkında tweet atıyor ve desteğinin her fırsatta belirtiyor.

Gokhstein ayrıca Ripple SEC davasının sonucunda Ripple’ın galip geleceğine inanıyor. İlk sebep olarak, bu zaferin kesinlikle tüm kripto alanı için düzenleyici netlik sağlayacak olmasını sunuyor. SEC, son zamanlarda Ripple ve diğer kripto şirketlerine dava açmasına rağmen, genellikle düzenleyici netlik eksikliği ile suçlanıyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin