Haftanın kripto para haberleri
Haftanın kripto para haberleri

Milyonlarca euro değerinde kripto para satışı yapıldı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Alman savcılar milyonlarca euro değerinde kripto para sattılar! Almanya’nın Bavyera Eyaleti Federal savcıları, Alman hukuk tarihinin en yüksek satışı olan 12 milyon euro (13,9 milyon dolar) değerinde kripto para sattılar.

Alman savcılar milyonlarca euro değerinde kripto para sattılar!

Satışta, 1312 Bitcoin (BTC), 1399 Bitcoin Cash, 1312 Bitcoin Gold ve 220 Ethereum satıldı. Davalar sırasında ele geçirilen kripto paraların iki aylık sürede 1.600 bireysel işlemle satıldığı belirtiliyor. Savcılar satış hakıında şu yorumu yaptı:

Tüm kripto paralar yüksek dalgalanma ve hatta kayıp riskine maruz kaldığından, Bayern Merkezi Siber Suç Ofisi acil bir satış emri verdi.

Bu fonlar, 200.000’den fazla e-kitap ve sesli kitapların, yasalara aykırı olarak sunulduğu online platform olan Lesen und Lauschen’in yargılanması sırasında toplandı. Platformu en az 30.000 kişi kullandı. Geçtiğimiz yıl Haziran ayında site operatörleri Bayern Merkezi Siber Suçlar Bürosu memurları tarafından tutuklandı ve bununla birlikte internet sitesine yasak getirildi.

Yazım sırasında Bitcoin, 7.440 dolar seviyesinden işlem görüyor

Cezai soruşturmalar sırasında ele geçirilen varlıkların açık artırmayla satılması, dünya çapında güvenlik güçlerinin sıkça kullandığı bir uygulama. Bulgar polisi de geçtiğimiz yıl, gümrük memurlarını işe alan organize bir suç örgütünü bastıktan sonra 213.519 BTC’yi ele geçirdi. Bu miktar Bulgaristan’ın ulusal borcunun beşte birini ödemek için yeterli olan 3,3 milyar dolara denk geliyor. Yazım sırasında Bitcoin, 7.440 dolar seviyesinden işlem görüyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Cointelegraph

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin