Milyonlarca dolarlık XRP taşındı! Neler oluyor?
Milyonlarca dolarlık XRP taşındı! Neler oluyor?

Milyonlarca dolarlık XRP taşındı! Neler oluyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – XRP balinaları son birkaç haftadır aktif olarak hareket ediyor. Bu balina adreslerinden biri son 24 saat içinde Binance kripto ticaret devinden 50 milyondan fazla XRP çekti. Bu, balinaların XRP’ye artan ilgisini gösterebilir, çünkü topluluk bu yıl Ripple-SEC davasının bitmesini bekliyor.

Binance’tan milyonlarca XRP çekildi

Popüler kripto izleme platformu Whale Alert’e göre, en büyük hacme sahip kripto ticaret alanından taşınan toplam miktar 50.304.136 XRP’yi oluşturuyor ve bu da 19.761.873 dolara eşit.

Whale Alert, fonların Binance bağlantılı bir cüzdandan herhangi bir kripto borsasına bağlı olmayan anonim bir kripto adresine gönderildiğini paylaştı. Bu, yakın zamanda yapılan bir satın alma işleminden sonra bir soğuk depolama cüzdanına para çekme işlemi olabilir.

https://twitter.com/whale_alert/status/1627900410806640640

Ek olarak, Bitso borsasından bilinmeyen bir cüzdana 30.200.000 XRP aktarıldı ve 34.000.000 XRP tokeni anonim bir adresten diğerine taşındı.

Ripple devi 510 milyon XRP’yi taşıdı

Whale Alert tarafından iki büyük XRP transferi tespit edildi. Toplamda yaklaşık 510 milyon XRP olmak üzere 244.500.000 XRP ve 264.500.000 XRP taşıdılar.

XRP odaklı veri sitesi Bithomp’a göre her iki işlem de Ripple Labs devi tarafından yapıldı. Ancak işlemler kripto devine ait dahili cüzdanlar arasında gerçekleştiriliyordu.

Şubat ayının başlarında da benzer XRP hareketleri yatırımcıların dikkatini çekti, bu hareketliliğin başlıca nedeninin büyük XRP tokenlerini tek bir borsada biriktirip satmak olduğu tahmin ediliyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin