XRP Fiyat Analizi: 12 Mart
XRP Fiyat Analizi: 12 Mart

“Milyarlarca doları taşıdık”: Popüler altcoin ile ilgili ne demek istendi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – MoneyGram CEO’su, Alex Holmes Ripple ortaklığının nasıl geliştiğini açıkladı. MoneyGram’ın CEO’su Alex Holmes, CNN’den Julia Chatterley ile yaptığı röportajda şirketinin Ripple ile ortaklığından bahsetti:

“Ripple ile yaklaşık 18 aydır ortaklık yapıyoruz ve bunun arkasındaki fikir, gerçekten yeniliği teşvik etmek ve blok zincirinin küresel kullanımının genişlemesine öncülük etmeye nasıl yardımcı olabileceğimizi görmekti.”

Holmes, Ripple’a bağlı kripto para birimi XRP tarafından sağlanan gerçek zamanlı ödemelerin önemini vurguladı:

“Sınır ötesi para gönderme yeteneği, gerçek zamanlı olarak ödeme yapma becerimizden gerçekten etkilenir. Müşterilerimiz gerçek zamanlı ödemeler arıyor. Eğer düşünürseniz, işlem başlamadan önce paranın orada olması gerekir.”

XRP ile “milyarlarca dolar” taşındı

Ripple, MoneyGram ile stratejik ortaklığını Haziran 2019’da duyurdu. San Francisco merkezli blockchain devi, Dallas merkezli para transferi şirketinde %10 hisseye sahip.

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, ortaklığın sonuçları hakkında yorum yaparken, bir tweet’te XRP kripto para biriminin yardımıyla “milyarlarca doların” halihazırda taşındığını kaydetti.

MoneyGram şu anda XRP destekli İsteğe Bağlı Likidite’yi (ODL), geçen yıl havalelerde kripto para birimini pilot uygulama olarak kullanmaya başladıktan sonra dünya genelinde beş havale koridorunda kullanıyor.

Bununla birlikte,  Ripple, şirketin ODL’de likidite sağlaması için MoneyGram’ın kasasına 52 milyon doları aşan para akıttığı için eleştirilmişti.

Milyarlarca doların taşındığının vurgulanması XRP’nin kullanım alanı olduğunu gösteriyor. 0,55 dolalrık fiyattan işlem gören XRP için bakalım bu hamleler daha fazla yüksek seviyelerin işareti olabilecek mi?

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin