Bitcoin temel engelleri aştı - BTC neden 60.000 doların üzerine yükselebilir?
Bitcoin temel engelleri aştı - BTC neden 60.000 doların üzerine yükselebilir?

Milyarderler Bitcoin’e yöneliyor – kripto piyasası coşuyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ray Dalio, Elon Musk ve Mark Cuban büyüyen kripto piyasasına ağırlık veriyor.

Bitcoin, Cuma günü Elon Musk’ın roketinde bir tur atacak gibi görünüyordu. Dünyanın en zengin adamı Twitter biyografisine #bitcoin ekleyince ve rekor sayıda opsiyon sözleşmesinin süresi dolduğunda kripto varlık %20 artarak 38.000 $ ‘a ulaştı. Ancak, ani yükselişe rağmen, çok geçmeden dünyanın en büyük kripto para birimi dünyaya geri dönüyordu.

Bu çılgın dalgalanma, kripto varlık piyasasında normalde nispeten sakin bir hafta geçirdi. Stellar, EOS ve diğer altcoinler çift haneli kazançlar elde ederken, Ivy League üniversitelerinin kripto varlığı biriktirdiğini ortaya koyan bir raporda Bitcoin büyük ölçüde yanlamasına hareket etti.

Ray Dalio Bitcoin’e geliyor

Ayarlarını değiştiren kripto şüphecilerinin bir başka örneğinde, milyarder Wall Street efsanesi Ray Dalio, Bitcoin’e geldi.

LinkedIn’deki bir gönderide eski şüpheci, kripto varlığın “çok bilinmeyen bir gelecekte uzun vadeli bir seçenek gibi göründüğü” sonucuna varmadan önce, “Bitcoin’in önemli bir icat olduğuna inanıyorum” dedi.

Dalio’nun yorumları, diğer iki yüksek profilli figürün duygularını duyurmasıyla aynı hafta içinde geldi. VISA CEO’su Alfred Kelly, şirketin “kripto varlıkları daha güvenli, yararlı ve ödemeler için uygulanabilir hale getirmeye yardımcı olmak için benzersiz bir konumda olduğunu” söyledi ve milyarder Mark Cuban kişisel blogunda blok zinciri temelli varlıkların “artık meşru bir şekilde değer depoları haline geldiğini” yazdı.

GameStop efsanesi kriptoyu öne çıkarıyor

WallStreetBets subreddit grubu GameStop’un fiyatında %700’lük bir ralli koordine ederek Melvin Capital’in short pozisyonlarını milyarlarca kayıpla kapatmaya zorladı.

Buna karşılık, birçok ticaret uygulaması işlevselliği askıya aldı ve yatırımcılar satın almak ve satmak için alternatif yollar ararken bu durum kargaşayı daha da artırdı.

Sektör yorumcuları bunu merkezi olmayan varlıklar için olumlu bir alamet olarak aldı. SkyBridge Capital’den Anthony Scaramucci, Bloomberg’e, destanın “Bitcoin’in işe yarayacağına dair daha fazla kanıt” sunduğunu söyledi ve Anthony Pompliano, CNBC’ye, olayların “dijital merkezi olmayan finansal sistemi hızlandırmaya” hizmet edeceğini söyledi.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin