Milyarder yatırımcıdan yatırım tavsiyeleri!
Milyarder yatırımcıdan yatırım tavsiyeleri!

Milyarder yatırımcıdan kripto yatırım tavsiyeleri! “Bunlara bakarım”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dallas Mavericks’in sahibi Mark Cuban, bir dijital varlık, bir Blockchain projesi ve bir tokende ne aradığına dair görüşlerini paylaştı.

11 Ocak’ta CNBC’ye konuşan milyarder yatırımcı, kripto yatırımlarını araştırırken fayda aradığını söyledi. Salı günü bir tweet’te “token ticareti kriptonun en az önemli kısmıdır” diye devam etti.

Akıllı sözleşme teknolojisinden yararlanan merkezi olmayan platformlar ve DAO’ların tercih ettiği seçenekler olduğunu belirtti.

Cuban NFT ve Ethereum hakkında da konuştu

Cuban CNBC’ye, günlük yatırımcılar için kripto ile ilgili bir projeye yatırım yapmayı düşünürken nelere dikkat etmeleri gerektiğini söyledi.

Platformlarının yarattığı yardımcı programdan değer kazanan tokenlerin, eklemeden önce hisse senetleri gibi değerlenebileceğini belirtti:

“Bu ağlarda işlem yapmak için gereken ETH/Polygon tokenlerini düşünün. Kullanmak istediğiniz uygulamalardan yararlanmak için bunları satın almanız gerekir. Popüler uygulamalara sahip ağlar, değerli tokenlere sahip olacak.”

Cuban, akıllı sözleşmeler ve Ethereum’a çok ilgili ve daha önce Kasım ayının başlarında kendisini “Ethereum maksimalisti” olarak tanımlıyordu. Ayrıca, NFT tarafında çok ağır olan gelişen portföyüyle, NFT’lerle de ilgileniyor.

Lazy, NFT Genius, Fabrica, Nifty’s, Mintable, NFT42, CryptoSlam, OpenSea ve SuperRare yatırımlarını içerir. NFT ile ilgili olmayan yatırımlar, DeFi Alliance, Zapper, Polygon, Injective Protocol ve Arbitrum gibi bir dizi DeFi ve katman-2 ölçeklendirme ağları Cuban’ın portföyünde yer alıyor.

Ancak Cuban, Metaverse arsalarına pek düşkün değil. Sanal araziye yatırım yapma konusu sorulduğunda, “hayranı olmadığını” ve koleksiyon olup olmadığından emin olmadığını söyledi.

“İçinde bulundukları meta veri deposunda yeterli kullanıcı varsa ve bir şey için yere ihtiyaç duyulursa, bir noktada bazı faydaları olabilir. O zamana kadar kaçınıyorum.”

DOGE’yi çok seviyor

Cuban, Dogecoin’i çok seviyor olsa da, Bitcoin’i tercih ettiğini ifade etti. Shark Tank yatırımcısı kısa süre önce Bitcoin’in enflasyona karşı bir riskten korunma olarak kabul edilemeyeceğini söylemişti.

Ona göre, Dogecoin, 2021’in başlarında DOGE’yi pompalayan ancak aslında BTC’ye yatırım yapan Elon Musk’ın duygularını yansıtan bir ödeme ağı olarak daha iyi bir alternatif oluşturuyor.

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin