Ethereum ve Shiba Inu yükselecek mi? Yanıtı bu teknik analizde!
Ethereum ve Shiba Inu yükselecek mi? Yanıtı bu teknik analizde!

Milyarder yatırımcıdan Ethereum ve Bitcoin hakkında kritik tespitler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bir süre önce milyarder yatırımcı ve Dallas Mavericks basketbol takımının sahibi Mark Cuban, oldukça fazla miktarda Bitcoin sahibi olduğunu, ancak kripto portföyünün ETH içerdiğini de söylemişti. İlk düşüncesi Ethereum’un, Bitcoin’e oldukça yakın olduğu yönündeyken, Cuban kripto sektörünün geleceğinin büyük ölçüde ETH tabanlı gelişmelere bağlı olacağını düşünüyor.

Yakın tarihli bir röportajda Cuban, akıllı sözleşme yeteneklerine sahip olduğu ve merkezsiz finans (defi) alanına yol açtığı için Ethereum’dan oldukça etkilendiğini söylüyor. Ethereum, popülerliğinin ciddi bir dezavantajı olmasına rağmen, geçtiğimiz birkaç yıl içinde yeni kripto paralar ve merkezsiz uygulamalar kurmak isteyenler için gidilecek ağ olarak ününü sağladı.

Pek çok insan artık projelerini geliştirmek için ETH’yi arıyor, ancak blok zincirinin trafik, yavaş hızlar ve yüksek işlem ücretleri tarafından büyük ölçüde tıkandığı bir ağ. Sonuç olarak, piyasa değerine göre dünyanın en büyük ikinci kripto para biriminin ortak yaratıcısı Vitalik Buterin, blok zincirinin artık ölçeklenebilir olmadığını veya en azından eskisi kadar güçlü olmadığını iddia etti.

Ancak her şey Ethereum 2.0’ın piyasaya sürülmesiyle değişmek üzere. Geçen Aralık ayında ilk aşamalarına giren Ethereum 2.0, Cuban dahil olmak üzere neredeyse tüm kripto hayranlarının dikkatini çekti.

Cuban şöyle yorumluyor:

Ethereum’da akıllı sözleşmelerden ve uzantılardan yararlanan uygulamaların Bitcoin’i gölgede bırakacağını düşünüyorum. Bitcoin, şu anda, öncelikle bir değer deposu olarak gelişti ve onu başka herhangi bir şey için kullanmak oldukça zor. Bitcoin üzerinde Ethereum’da yaptığınızdan gerçekten çok daha fazla çalışmanız gerekiyor.

livebitcoinnews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin