Milyarder yatırımcı Bitcoin için gelecek beklentilerini açıkladı
Milyarder yatırımcı Bitcoin için gelecek beklentilerini açıkladı

Milyarder yatırımcı Bitcoin için gelecek beklentilerini açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Social Capital CEO’su milyarder Chamath Palihapitiya, Bitcoin fiyatının önümüzdeki on yıl içinde önemli ölçüde artabileceğini açıkladı.

Palihapitiya bir dönem tüm BTC’lerin %5’ine sahipti

2013 yılında Bitcoin’e yatırım yapmaya başlayan eski Facebook yöneticisi Palihapitiya, bir noktada toplam arzın %5’ine tek başına sahip olduğunu iddia ediyor.

Milyarder yatırımcı, Morgan Creek Dijital Ortağı Anthony Pompliano ile yaptığı konuşmada, koronavirüs salgını ışığında ekonominin küresel durumu hakkındaki görüşlerini paylaştı. Palihapitiya, önümüzdeki on yıl içinde Bitcoin’in büyük kazançlar sağlayabileceğini savundu.

“Oynaklık Bitcoin için en büyük engel.”

Bitcoin’i şu anki durumunda kitlesel kabul için kabul edilemeyecek kadar oynak olduğunu söyleyen CEO, buna rağmen önde gelen kripto paranın rezerv para birimi olarak başarılı olabileceğini söyledi.

Halen güvenilir olabilmek için çok fazla spekülatif bir araç. Fiat para birimlerinin yerini alması durumunda, bakmanız gereken bir şey de ABD dolarının oynaklığıdır. Şu anda doların yerine onun onlarca katı daha oynak bir para birimini koyamazsınız, çalışmaz.

Palihapitiya, Bitcoin oynaklığının kitlesel pazar cazibesine ulaşmasının önüne geçen bir durum oluşturduğunu belirtti. Ünlü yatırımcı piyasalardaki mevcut yatırımcı profilinin bu sebeple fiatta ısrarcı olduğunu söyledi.

Yavaş yavaş ilerliyoruz ama bir uçuruma doğru gidiyoruz. Ancak Bitcoin bu uçurumdan süzülerek, güvenli bir uçuş başlatabilir.

cryptoglobe

Şok iddia: Madenciler, Bitcoin halving sonrasında BTC fiyatını bu seviyelere çekebilir!


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin