Milyarder Peter Thiel,
Milyarder Peter Thiel, "Bitcoin'e yeterli yatırımı yapmadım"

Milyarder Peter Thiel, “Bitcoin’e yeterli yatırımı yapmadım”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Milyarder Peter Thiel, kısa bir süre önce gerçekleştirdiği konuşmasında Bitcoin yatırımının yeteri miktarda olmadığını söyledi. Facebook’un en eski yatırımcılardan biri olmasına rağmen Peter Thiel, Bitcoin yatırımı konusunda geride olduğunu itiraf etti.

Teknoloji girişimcisi, Miami’de gerçekleşen Lincoln Network röportajı sırasında kripto paralarla ilgili kapsamlı bir konuşma gerçekleştirdi. Thiel, Bitcoin’e yeterince yatırım yapmadığını düşünmeye başladığını ve yatırım konusunda tereddüt edenlere varlığı satın almalarını ima etti.

Peter Thiel: “Bitcoin yükselişinin finansal sistemlerin başarısızlıklarını kanıtlar”

Peter Thiel, Bitcoin başarısının büyük olasılıkla geleneksel finansal sistemlerin mevcut başarısızlığından etkilendiğini de sözlerine ekledi.

Bitcoin fiyatı 66.000 dolara yükseldi. Daha yukarı mı çıkacak? Belki ama bize kesinlikle merkez bankaları için tam bir iflas anında olduğumuzu gösteriyor.

Thiel ayrıca kripto paraları merkezi olmayan önemli bir güç olarak görüyor. Kripto paraları özgürlükçü bir değer olarak nitelendirdi. Thiel kripto paraları yapay zeka gözetimi gibi merkezi teknolojilerle karşılaştırdı.

Dünkü yorumlar, PayPal kurucu ortağının kripto para birimlerini ilk kez desteklediği konuşma olmadı. Bu yılın başlarında Thiel kendisini “kripto yanlısı, Bitcoin yanlısı bir maksimalist” olarak tanıtmıştı. Thiel bunlara ek olarak, açık finans savunucusu BitDAO ve kripto para borsası Bullish gibi birçok kripto projesini destekledi.

cryptobriefing


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin