Milyarder Mark Cuban, NFT veri platformu CryptoSlam'e yatırım yapıyor
Milyarder Mark Cuban, NFT veri platformu CryptoSlam'e yatırım yapıyor

Milyarder Mark Cuban, NFT veri platformu CryptoSlam’e yatırım yapıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Milyarder girişimci ve basketbol takımının sahibi Dallas Mavericks, NFT veri platformu CryptoSlam’e stratejik bir yatırım yaptı.

Cuban, girişim sermayesi şirketi Radical Investments aracılığıyla girişime yatırım yaptı. CryptoSlam, yatırım tutarını paylaşmayı reddetti, ancak bunun 2018’deki girişiminden bu yana ilk dış turu olduğunu söyledi.

Yeni sermaye ile neler yapılacak

Yeni sermaye ile CryptoSlam, ekibini ölçeklendirmeyi ve platformda daha fazla blok zinciri desteği eklemeyi planlıyor. Şu anda CryptoSlam, Ethereum, Flow ve WAX ​​blok zincirlerinden veri alıyor.

Cuban, “CryptoSlam, NBA Top Shots’ta listelenen ve satılanları gerçek zamanlı olarak izlemekten NFT’lerinizle ticaret yapabilmeye kadar NFT’ler için işlemlerin izlenmesinde endüstri lideri haline geldi. Ve bu hakimiyet sadece artıyor. Randy’nin bir araya getirdiği harika şirketin bir parçası olmaktan heyecan duyuyorum.” açıklamasında bulundu.

Cuban, geçtiğimiz haftalarda NFT ile ilgili birkaç platforma yatırım yaptı. Bunlar arasında Lazy, Mintable ve NFT42 yer alıyor.

theblockcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin