Blue Ridge Bank ATM'lerden Bitcoin erişimi sağlayan ilk ABD ticaret bankası oldu
Blue Ridge Bank ATM'lerden Bitcoin erişimi sağlayan ilk ABD ticaret bankası oldu

Milyar dolarlık varlık yöneticisi 10.000 Bitcoin satın aldı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

13 milyar doları aşan bir varlık yönetimi şirketi, birincil hazine rezerv varlığının bir parçası olarak 10.000 Bitcoin satın aldığını açıkladı.

10.000 Bitcoin satın alımı gerçekleşti

Varlık yöneticisi resmi basın açıklamasına göre, New York Digital Investment Group (NYDIG) adlı yan kuruluş aracılığıyla BTC alımı gerçekleştirdi.

 NYDIG’in kurucu ortağı ve CEO’su Robert Gutmann konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

Bitcoin ağırlıklı olarak kurumsal olarak sahip olunan bir varlık haline gelirken, NYDIG, şirketlere ve kurumlara Bitcoin çözümlerinin lider sağlayıcısı olmak için her zamankinden daha iyi bir konumda.

NYDIG, Stone Ridge Holdings Group’un Bitcoin yatırımlarını ve hazine varlıklarını yönetmek için 2017 yılında geliştirdiğimiz temel yeteneklerden büyüdü ve bugün müşterilerimize aynı platformla hizmet veriyoruz.

Square ve MicroStrategy’nin adımları izleniyor

Buna ek olarak, CEO ayrıca şirketinin “Bitcoin’e şimdiye kadar açıklanan en büyük hazine varlık taahhütlerinden birini kolaylaştırmaktan ve kurumsal hazine ile yatırım çözümlerinin tamamı için talebin hızlandığını görmekten” gurur duyduğunu söyledi.

Geçtiğimiz günlerde Jack Dorsey’nin başında bulunduğu Square firmasının ve tanınmış firmalardan MicroStrategy’nin devasa boyutlarda Bitcoin aldığı ortaya çıkmıştı.

Bu yazı ilk olarak Cryptopotato’da yayımlanmıştır.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin