Bu hafta Bitcoin (BTC) fiyatı için izlenecek 5 gelişme
Bu hafta Bitcoin (BTC) fiyatı için izlenecek 5 gelişme

Milyar dolarlık hedge fonu SEC’e başvuru yaptı! Dev Bitcoin yatırımı mı geliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Eski Beyaz Saray İletişim Direktörü Anthony Scaramucci tarafından kurulan hedge fonu SkyBridge Capital, bugün ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na bir Bitcoin Fonu için D Yönetmeliği formu doldurdu.

Hedge fonu 9,3 milyar doları yönetiyor

SEC onay verirse, 9,3 milyar doları yöneten New York merkezli hedge fonu, akredite yatırımcılara “SkyBridge Bitcoin Fund L.P.” ye yatırım yapma şansı sunacak. SkyBridge fonla ilgili daha fazla bilgi açıklamadı. Kendilerine Decrypt tarafından henüz ulaşılamadı.

Geçen ay SEC’e sunduğu bir prospektüste SkyBridge, ilgili fonlara yatırım yaparak “dijital varlıklarla etkileşime geçmeye çaılşabileceklerini” söylemişti.

Bitcoin için kurumsal akış durmak bilmiyor

Bitcoin ve kripto para endüstrisine kurumsal akış bu yıl inanılmaz bir düzeye ulaştı. MicroStrategy ve Square başta olmak üzere pek çok devasa firma milyarlarca dolarlık BTC alımı yaptığını duyurdu.

Alım yapan kurumlara bakıldığında bunun buzdağının yalnızca görünen yüzü olduğuna ilişkin ciddi bir kamuoyu oluşmuş durumda. Zira firmalar ne kadar BTC aldıklarını hiçbir zaman kamuya duyuma zorunda değil.

Bugünkü haberimizde NASDAQ listesinde yer alan iş zekâsı şirketi MicroStrategy’nin, devasa BTC satın alımlarına devam ettiğini ve şimdiye kadar var olan tüm BTC’nin %0,335’ine sahip olduklarını belirtmiştik.

MicroStrategy’nin kurucusu ve CEO’su Michael Saylor, en son BTC satın alımını bugün duyurdu. Firmanın yakın zamanda oluşturduğu Hazine Rezerv Politikasının ardından şirket, ortalama 21.925 dolar fiyatla 650 milyon dolar daha Bitcoin tahsis etti.

decrypt


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin