Avrupalı araştırma şirketinden dikkat çeken Bitcoin araştırması:
Avrupalı araştırma şirketinden dikkat çeken Bitcoin araştırması: "Eşsiz bir varlık"

Milyar dolarlık Bitcoin varlığına sahip olan ünlü CEO’dan BTC hamlesi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – MicroStrategy CEO’su son etkinliğinde 6900’den fazla işletmeye Bitcoin’i tanıttı. MicroStrategy World 2021 sanal konferansı 22.000 katılımcıyı bir araya getirdi. Konferansın ana konusu Bitcoin’di.

Michael Saylor’un Bitcoin müjdesini mümkün olduğunca çok sayıda girişimciye ulaştırma mücadelesi, çeşitli sanal konferanslarda mesajını dinlemeye istekli binlerce insanla karşılığını veriyor gibi görünüyor.

Görünüşe göre son görüşmesi özellikle başarılıydı. Ünlü işadamı, 6 Şubat tarihli bir tweet’inde, 22.000’den fazla kişinin “MicroStrategy World 2021” etkinliğine kaydolduğunu ortaya çıkardı. Bu etkinlik sırasında, yasal ve finansal perspektiflerden kurumsal stratejisine kadar Bitcoin ile ilgili birçok konuyu tartıştı.

Saylor, kayıtlı bu 22.000 kişiden 8.000’den fazlasının, özellikle ‘Şirketler için Bitcoin’ programına katıldığını iddia etti. Bu, 6.917’nin Saylor’un dünyanın en büyük kripto para birimi ve piyasa potansiyeli hakkındaki konuşmalarını dinlemekle ilgilendiği anlamına geliyor.

Michael Saylor: Kurumsal Bitcoin evangelisti

Rakamlar yalnızca canlı yayına katılanları yansıtıyor. Ancak Saylor mesajının herkese ulaşmasını istiyor. Bu amaçla, ilgilenen herkese Bitcoin derslerine erişim sağladı.

Saylor’un bu etkinlikle ilgili tutkuları yüksekti, ancak izleyicilerin tepkisi beklentilerini aştı. Etkinlikten önce bile MicroStrategy CEO’su, izleyicilerden gelen “ezici” yanıttan memnun kaldı.

Michael Saylor, kurumsal stratejisinin bir parçası olarak bir dizi büyük Bitcoin alımından sonra kripto meraklıları arasında popüler oldu.

En son büyük duyuru, Bitcoin satın almak için 650 milyon dolarlık borç verilmesini içeriyordu. Bu, Citi’nin risk analizine göre şirketin puanın düşmesine neden oldu. Ancak bu hamle aynı zamanda MicroStrategy’ye yüz milyonlarca dolarlık kar sağladı.

Olası bir etki

Michael Saylor’un eylemlerinin Bitcoin ekosistemi üzerinde olumlu bir etkisi olmuş olabilir. Ekonomik açıdan bakıldığında, şirketinin bu kadar hızlı bir hızdaki muazzam alımları, piyasa yapıcılarının geri kalanı için yeterli BTC olmadığı için fiyatlar üzerinde yukarı doğru baskı oluşturan bir arz dengesizliği yarattı.

Benzer şekilde, MicroStrategy, 2020’nin son iki çeyreğinde Bitcoin ekosistemine gelen kurumsal yatırımlar dalgasında önemli bir şirketti. PayPal, Square, MicroStrategy, Grayscale gibi büyük şirketlerin yatırımları, Bitcoin’in büyümesini hızlandırmaya katkıda bulundu.

Son Bitcoin etkinliklerine büyük katılım göz önüne alındığında, Saylor’un yeni tutkusu, herhangi bir finansal yatırım olsun veya olmasın BTC ekosistemine yardım etmeye devam edecek gibi görünüyor.

bu haber ilk defa cryptopotato’da yayımlanmıştır


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin