Milyar Dolarlık Bitcoin Balina Hareketi – Neler Oldu
Milyar Dolarlık Bitcoin Balina Hareketi – Neler Oldu

Milyar Dolarlık Bitcoin Balina Hareketi – Neler Oldu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin balinaları, lider kripto para birimi 51.000 dolar seviyesine gerilerken milyarlarca dolar değerinde BTC’yi taşıdı.

Bitcoin balinaları aktif

Son 24 saatte, kripto balinaları 2 milyar doların üzerinde BTC’yi taşıdılar. İki kripto balinasının her biri, iki ayrı işlemde toplam 320,6 milyon dolar değerinde 3.000 BTC’yi hareket ettirdi. Bitcoin analiz aracı Whale Alert, ilk olarak dünkü işlemlerle ilgili bilgi verdi.

Blockchain arama motoru Blockchair’a göre, ilk balina 160,3 milyon dolar değerinde 3.000 BTC’yi şu anda 10.000 BTC tutan bilinmeyen bir cüzdana gönderdi.

Blockchair’a göre ikinci balina 160,3 milyon dolar değerinde 3.000 BTC’yi tek bir cüzdana taşıdı.

Üç yıldır aktif olan alıcı cüzdan, bir dizi işlemle neredeyse 3.000 BTC’nin tamamını gönderdi.

İki multi-milyon işlemin yanı sıra balinalar, son 24 saatte 1,68 milyar dolar değerinde toplam 31.515 BTC’yi de taşıdılar. Dokuz işlem BTC’yi bilinmeyen cüzdanlar arasında kaydırdı, dört transfer BTC’yi kripto borsalarından bilinmeyen cüzdanlara iletti.

İki transfer BTC’yi bilinmeyen cüzdanlardan kripto borsalarına taşıdı ve son olarak iki işlem ise BTC’yi kripto borsaları arasında yeniden konumlandırdı.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin