1 milyar doları aştı, kripto unicorn oldu
1 milyar doları aştı, kripto unicorn oldu

1 milyar dolar değeri aşan şirket “kripto unicorn” oldu! Büyük başarı…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Nesnelerin interneti üzerine faaliyet gösteren Helium, son finansman turunda 200 milyon dolar daha toplamayı başardı. Bu sayede şirket, kripto para unicorn’ları listesine katılmış oldu.

Helium, değerlemede 1 milyar doları geçti

Girişimin değerlemesini 1,2 milyar dolara çıkaran finansman turu, New York merkezli yatırım şirketi Tiger Global Management ve Menlo Park, Kaliforniya merkezli risk sermayesi şirketi Andreessen Horowitz tarafından yönetildi.

Şirketin bu son finansmanı, yeni ürünler üzerinde çalışmak için kullanacağı belirtiliyor.

Axios tarafından geçen ay bildirilen D Serisi finansman turunu tamamladıktan sonra şirket, adını Nova Labs olarak değiştirdi. Büyük marka değişikliği, Helium Blockchain ve şirket arasında daha net bir çizgi çizmeyi amaçlıyor.

Helium, cihazları internete bağlamayı kolaylaştırmak için yarım milyondan fazla etkin nokta içeren küresel bir merkezsiz ağ işletiyor.

9 yıllık geçmişe sahip

2013 yılında kurulan şirket, bir mühendisin hotspot’lar oluşturan insanları kripto ile ödüllendirme fikrini ortaya atmasının ardından 2019 yılında kripto para destekli yeni bir teşvik modeline geçmişti.

Blockchain, iş kanıtına kıyasla önemli ölçüde daha fazla enerji verimli olan “kapsam kanıtı” fikir birliği algoritması tarafından destekleniyor.

Geçen yıl, Helium topluluğu projeyi tüketiciye ait ilk 5G ağı yapmak için oy kullandı. Ayrıca bağlantı şirketi FreedomFi ile bir ortaklık duyuruldu. Uzun vadede proje, ABD’de bir numaralı hücresel ağ olmayı hedefliyor.

Helium (HNT) fiyatı, son 24 saat içinde %8,31’lik bir yükselişin ardından Binance borsasında şu anda 25,64 dolardan işlem görüyor. CoinMarketCap verilerine göre piyasa değerine göre 49. en büyük kripto para birimi olarak devam ediyor.

Hotspot sahiplerinin, her ay HNT tokenleri üzerinden binlerce dolar kazanabileceği ifade ediliyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin