Mike Novogratz'ın Galaxy Dijital’i Bitcoin ETF için başvuru yaptı
Mike Novogratz'ın Galaxy Dijital’i Bitcoin ETF için başvuru yaptı

Mike Novogratz’ın Galaxy Dijital’i Bitcoin ETF için başvuru yaptı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Mike Novogratz’ın Galaxy Digital’i, Bitcoin borsa yatırım fonu başlatmak için ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na başvurdu.

Onaylanırsa, NYSE Arca borsasında işlem görecektir. Hisselerin değeri, çeşitli fiyatlandırma kaynaklarını içeren Bloomberg Galaxy Bitcoin Endeksine dayanacak.

Başvuruda şu ifadeler yer alıyor:

Galaxy Bitcoin ETF (“Trust”), NYSE Arca, Inc. (“Borsa”) üzerinde işlem gören intifa hakkı adi hisse senetleri (“Hisseler”) ihraç eden borsa yatırım fonudur. Trust’ın yatırım hedefi, Bloomberg Galaxy Bitcoin Endeksinin (“Endeks”) performansını, Trust’ın giderleri ve diğer yükümlülükler düşüldükten sonra yansıtmaktır. Yatırım hedefine ulaşmak isteyen Trust, Bitcoin’i elinde tutacak ve Hisse senetlerini, Bloomberg Index Services Limited (“Endeks Sağlayıcısı”) tarafından seçilen bitcoin fiyatlandırma kaynaklarından alınan verilere dayalı olarak hesaplanan Endeksin değerine göre günlük olarak değerlendirecektir.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin