Mike Novogratz’dan kripto para topluluğuna uyarı geldi – işte ayrıntılar
Mike Novogratz’dan kripto para topluluğuna uyarı geldi – işte ayrıntılar

Mike Novogratz’dan kripto para topluluğuna uyarı geldi – işte ayrıntılar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Mike Novogratz, 2021’in sonunda küresel servetin yüzde birinin kriptoda olmasını bekliyor. En son Bloomberg röportajında ​​Galaxy Digital CEO’su Mike Novogratz, sertleşen getiri eğrilerinin “sokaklarda tam bir kaos” yaratabileceği konusunda uyardı:

“Dünyanın parçalandığını görmek istemiyorum. Faiz eğrilerinin çılgın gibi dikleştiğini ve doların satıldığını görmek istemiyorum ve Bitcoin roketi aya gidiyor. Böyle bir durum sokaklarda tam bir kaosa neden olabilirç Bu nedenle biz bunu izliyoruz.

Novogratz, yatırımcıların böyle bir kıyamet senaryosunun “biraz daha yükselme” olasılığı üzerine bahis oynadıklarını söylüyor:

İnsanlar güvenini yitirdiğinde, faizler doğrudan yükselir. Veya para birimlerinin değeri düşer. Bakın geçen yıl Türk lirasına ne oldu.

Ayakkabı satın almak için Bitcoin kullanılmayacak

Novogratz, stablecoinler ve merkez bankası dijital para birimleri arasındaki ödemelerde bir savaş öngörüyor.

Milyarder, Bitcoin’i bir ödeme yöntemi olarak değil, korkunç para basımına karşı bir koruma olarak görüyor:

Ayakkabı satın almak için kullandığımız şeyin, ya da güneş gözlüğü ya da Diyet Kola’nın Bitcoin ile alınacağını düşünmüyorum.

Küresel servetin yüzde biri

Tüm kripto para birimlerinin toplam piyasa değeri 5 Nisan’da ilk kez 2 trilyon doları aştı.

Eski hedge fonu yöneticisi, kriptonun 2021’in sonunda küresel servetin yüzde birine ulaşmasını bekliyor.

Bitcoin’in son zamanlardaki zayıflığından bahseden Novogratz, bunun sadece “sistemde dolaşan” bir miktar para olduğunu iddia ediyor:

İnsanlar yeniden başladığımızda yaptığımız şeyi yapıyorlar. Bitcoin’i öğreniyorlar, para kazanıyorlar, sonra orada başka neler olduğunu görüyorlar. Oraya bazı çipler koymaya başlıyorlar ve şimdi NFT’lere para yatırıyorlar, DeFi’ye ve tüm ekosisteme para yatırıyorlar.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin