Mike Novogratz’dan coşturan Ripple (XRP) açıklaması
Mike Novogratz’dan coşturan Ripple (XRP) açıklaması

Mike Novogratz’dan coşturan Ripple (XRP) açıklaması

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para haber – Ripple SEC ile anlaşacak mı? Mike Novogratz, XRP’nin rallisinin böyle bir kararın kartlarda olabileceğine işaret edebileceğine inanıyor.

Uzlaşma çıkabilir mi?

Galaxy Digital CEO’su Mike Novogratz, devam eden XRP rallisine ağırlık verdi ve bunun, dağıtılmış defter teknolojisi sağlayıcısı Ripple’ın ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu ile uzlaşma görüşmelerinde bir miktar ilerleme kaydettiğini gösterebileceğini iddia etti.

Şirketin öz sermayesinin şu anda ikincil piyasada sadece 2 milyar $’dan işlem gördüğünü düşünürsek, eski serbest yatırım fonu yöneticisi bunu “çılgın ucuz” olarak nitelendiriyor.

Bununla birlikte, Ripple SEC ile anlaşmaya yakın değilse, XRP ona “pahalı” görünüyor.

Ripple’ın yakında SEC ile anlaşması pek olası görünmüyor

XRP, bugün erken saatlerde Bitstamp borsasında 21 Ocak 2018’den bu yana en yüksek seviyesi olan 1,496 dolara ulaştı ve sadece bir ay içinde yüzde 281’in üzerinde yükseldi.

Anderson Kill’den Stephen Palley, birinin içeriden bazı bilgilere sahip olmadığı sürece XRP’nin rallisinin herhangi bir uzlaşma olasılığıyla bağlantılı olma ihtimalinin düşük olduğunu iddia ediyor.

Ripple’ın keşif aşamasında beklenenden daha iyi iş çıkardığını kabul etse de Palley, bu sorunun çözülmesinin biraz zaman alabileceğine inanıyor:

Ripple, ön hareket pratiği ve keşif savaşlarında şimdiye kadar beklediğimden daha iyi iş çıkardı, ancak bundan vaka çözümüne kadar uzun bir yol var. Özet yargılama uygulamasından önce bir anlaşma olursa şaşırırdım ama belki bir şeyleri kaçırıyorum.

Ripple’ın SEC’i Bitcoin ve Ethereum ile ilgili belgeler üretmeye zorlama hareketine kısmen izin verildi. Buna ek olarak, düzenleyici, hakimi yöneticilerin banka kayıtlarına erişmesine izin vermeye ikna edemedi.

Bloomberg ile yakın zamanda yaptığı bir röportajda CEO Brad Garlinghouse, SEC başkan adayı Gary Gensler’in onayının ardından anlaşma görüşmelerini yenilemeyi umduğunu iddia etti.

u.today

btcmanager


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin