Mike Novogratz, yükselen enflasyonun Bitcoin kabulünü artıracağına inanıyor
Mike Novogratz, yükselen enflasyonun Bitcoin kabulünü artıracağına inanıyor

Mike Novogratz, yükselen enflasyonun Bitcoin kabulünü artıracağına inanıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Galaxy Digital’in CEO’su ünlü milyarder Mike Novogratz, ülkelerin yaşadığı ekonomik sıkıntılar ve küresel belirsizlikler devam ettiği sürece Bitcoin’in daha fazla benimsenmeye devam edeceğini belirtti. Mike Novogratz, Bitcoin’in benimsenmede yalnızca daha fazla ivme kazanacağını söylüyor.

CNBC ile yaptığı bir röportajda Mike Novogratz, Bitcoin’in işlemsel bir para birimi olarak başarılı olma olasılığının düşük olduğunu belirtti. Ancak, bir değer deposu olarak “dijital altın” olarak gördüğünü söyledi.

Ünlü milyarder Bitcoin’i savunan tek boğa değil!

Seri yatırımcı, Bitcoin’in benimsenmesinin zaten çok gelişmiş olduğunu belirtti. Bitcoin topluluğu şu anda katılımcılar tarafından dünyanın en büyük 8. ülkesi, Rusya’dan bile daha kalabalık olduğunu belirtti.

Ünlü milyarder ekonominin kötü idare edildiği ülkelerde Bitcoin’in harika bir alternatif olduğunu savundu. Bitcoin boğası daha önce, öncü kripto para biriminin “viral olarak benimsenmesinin”, varlığın fiyatının önümüzdeki beş yıl içinde 500.000 dolara ulaşması için gereken katalizör olmasını beklediğini belirtmişti.

Mike Novogratz Bitcoin duruşunu özetleyen tek boğa değil. MicroStrategy CEO’su Michael Saylor, kısa süre önce Bitcoin’i siyasi gerilimlerden kopabilme yeteneği nedeniyle “Amerikan rüyası” olarak adlandırdı.

Bununla birlikte, Bitcoin piyasada belirgin bir oynaklıkla ticaret yapmaya devam etti. Fiyat geçen hafta 41.300 dolardan 37.700 dolara düştü. Bitcoin, yazım sırasında son 24 saatte %0,11 düşüşle 40.700 dolar civarında el değiştiriyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin