Bu iddia kripto para dünyasında çok tartışılacak – işte ayrıntılar
Bu iddia kripto para dünyasında çok tartışılacak – işte ayrıntılar

Mike Novogratz, Tether’a yönelik eleştirilerinden sonra FUD’u engellemeye çalışıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto paraların en tanınmış savunucularından biri olan milyarder yatırımcı Mike Novogratz geçtiğimiz günlerde Tether’ı şeffaflık eksiklikleri yüzünden eleştirdi. Ancak, açıklamalarını açıklığa kavuşturmak ve daha önceki açıklamalarının stablecoin’e karşı FUD’un yayılmasının sebebi olmadığını göstermek için tekrar açıklama yaptı.

Mike Novogratz: “Tether topluma yeterince açık ve şeffaf değil.”

Novogratz geçtiğimiz günlerde Tether ile ilgili şunları söyledi:

Tether ise bana kalırsa şeffaflık konusunda çok büyük hatalar yaptı. Bu nedenle şeffaflık yarattıklarını söylemek zor.

Twitter aracılığıyla önceki yorumlarına açıklık getirmesine rağmen, milyarder yatırımcı, Tether’a yönelik eleştirilerine devam etti. Novogratz, kripto para piyasasındaki fiyat düşüşünü önlemek için önde gelen stablecoin’in topluma yeterince açık ve şeffaf olmadığını ileri sürüyor. CoinGecko’dan gelen veriler stablecoin’in son fiyat düşüşünü gösteriyor. Tether o zamandan beri kayıplarının çoğunu kurtardı, ancak şirketin itibarını tekrar kazanması biraz daha uzun sürecek.

Tether, toplulukla iletişim kurma konusunda başarısız

Tether, durumun düzelmesine yardımcı olacak bir ifade yayınlamayı başaramadı. Ayrıca Novogratz’un belirttiği gibi, Tether’ın toplulukla iletişim kuramaması, piyasanın istikrarlı bir hale gelememesinin ana nedenlerinden biri. Bu da şirketin güvenini yeniden kazanması için çok fazla çalışmanın olmadığını gösteriyor.

Newsbtc

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin