Ünlü milyarderden Bitcoin ve altcoin’lere yönelik yatırım tavsiyesi
Ünlü milyarderden Bitcoin ve altcoin’lere yönelik yatırım tavsiyesi

Mike Novogratz: “Piyasada yükseliş gerçekleşecek. Bu alana büyük yatırımlar yapıyoruz.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Galaxy Digital CEO’su Mike Novogratz, Bitcoin ve diğer dijital para birimlerinin fiyatlarının düşmesine rağmen kripto para birimleri konusunda hala olumlu.

Mike Novogratz: “Kripto paralarda korkunç bir ayı piyasası oldu.”

Bitcoin ve kripto para piyasasının uzun vadedeki gücü konusundaki iyimserliğine rağmen, Novogratz, piyasadaki düşüşün kendisi ve firması için önemli olduğuna işaret ediyor. Novogratz konuya yönelik şunları söylüyor:

Kripto paralarda korkunç bir ayı piyasası oldu. Depresyonda olmak için çok sebep var.

Milyarderin kripto alım satım masası yılın ilk üç çeyreğinde dijital varlıklarda 136 milyon dolar kaybetti; Galaxy Digital ise sadece üçüncü çeyrekte yaklaşık 41 milyon dolar kaybetti.

SEC’in yeni hedefi: ICO’lar

Novogratz, Cuma günü Bloomberg ile yaptığı bir konferans görüşmesinde şunları söyledi:

Satışın bir kısmı, sanırım SEC’in birkaç hileli ICO’lar üzerine yoğunlaşmasından kaynaklandı. Ve sadece onlar için zor değildi. Kişisel yatırımcıların çoğunun bu durumda tazminat talep edebileceklerini belirttiler. Ve insanlar çok gergin oldu.

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu, Airfox ve Paragon karşı harekete geçti. 16 Kasım’da ICO’lara cezalar dahil yatırımcılara geri ödeme için dava seçeneği verdi. İki hafta sonra SEC boks şampiyonu Floyd Mayweather ve rapçi DJ Khaled’i ICO’lara teşvik etmekten suçlu buldu ve ağır para cezaları kesti.

SEC iki ünlüye para cezası verdi

“Yükselişe giden yol kurumsal yatırımlar ile gerçekleşecek.”

Bu olaylara rağmen, Novogratz bazı şeylerin düzeleceğine inanıyor. Novogratz konuya yönelik şunları söylüyor:

Kurallar, dünyanın her yerindeki SEC ve diğer düzenleyici kurumlarla daha net hale geldikçe, bir iş kurmak daha kolay olacak. Açıkçası, kurumların kendilerini rahat hissetmelerini kolaylaştırıyor. Bazı kuralların yapılandırılmasına yardımcı olmayı umut eden düzenleyicilere ulaşıyoruz.

Eski Goldman Sachs partneri,  yükselişe giden yolun kurumsal yatırımlar yoluyla gerçekleşeceğini söylüyor. Fidelity ve Bakkt gibi şirketleri referans alıyor. Her iki şirketin de Ocak ayında kurumsal alıcılar için tasarlanan kripto operasyonları başlatması planlanıyor.

Galaxy Digital 130 milyon dolardan fazla kaybetti

Galaxy Digital CEO’su: “Bu alana büyük yatırımlar yapıyoruz.”

Novogratz konuya yönelik şunları söylüyor:

İnkar edilemez bir bireysel balonumuz var. Aralık-Ocak ayında patlayan bir çılgınlık oldu. Şimdi aralarında sıkıştık. Kurumsal kabulü bekliyoruz. Temel olarak 2019-2020’de büyük bir benimsenme göreceğinizi düşünüyorum. Dijital dünyadaki birçok şey, düşük değerli. Bence insanlar Blockchain’e daha rahat katılacaklar. Bu alana büyük yatırımlar yapıyoruz.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin