Mike Novogratz, koronavirüs ve Bitcoin hakkında konuştu
Mike Novogratz Bitcoin’lerini sattı

Mike Novogratz, koronavirüs ve Bitcoin hakkında konuştu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Galaxy Digital CEO’su Mike Novogratz, koronavirüsün Bitcoin ve öteki kripto para birimlerini gençlere daha çok yaklaştırdığı konusunda görüş bildirdi. Novogratz’a göre Z kuşağının BTC’ye duyduğu ilgi her geçen gün artıyor.

“Bitcoin gençlerle her gün daha çok yaklaşıyor.”

Mike Novogratz geçtiğimiz günlerde gençlerin neden Bitcoin’i geleneksel varlıklar yerine tercih ettiklerine dair düşüncelerini tweetledi. Mike’ın muhakemesine göre, koronavirüs nedeniyle hisse senedi piyasaları düştüğü için, S&P ve altın gibi büyük geleneksel varlıklar da onlarla birlikte düşüyor. Ancak BTC, 6 bin dolarlık bölgedeki konumunda sağlam görünüyor.

Mike Novogratz, genç neslin tüm bunları ilk elden deneyimlediğini açıkladı. “Bitcoin düzeltir” sloganı kripto topluluğunda sık sık tekrarlanırken Mike, gençlerin geleneksel varlıklar yerine Bitcoin’i tercih etmesini bu nedene bağlıyor.

Mike’a göre, Federal Rezerv tarafından dile getirilen sonsuza nakit basma taahhüdü Amerika’yı iflas ettirecek. Başkan Trump tarafından ABD vatandaşlarına sunulan ücretsiz nakit programı ile birlikte toplam 2 trilyon doların ekonomiye sağlanacağı biliniyor.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin