Mike Novogratz iddialı konuştu:
Mike Novogratz iddialı konuştu: "Bitcoin fiyatı, Fed'in bu hareketinden kısa bir süre sonra artacak!"

Mike Novogratz iddialı konuştu: “Bitcoin fiyatı, Fed’in bu hareketinden kısa bir süre sonra artacak!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Galaxy Digital CEO’su Mike Novogratz, zorlu makroekonomik koşulların ortasında Bitcoin fiyat tahminini paylaştı. Novogratz, uzun süredir Bitcoin’e (BTC) yatırım yapılmasını destekliyor. Ancak, BTC’nin 2022’nin sonuna kadar büyük ölçüde toparlanabileceğine inanmıyor. Ayrıca Novogratz geçtiğimiz günlerde piyasanın kısa vadede büyük kurumsal fon akışı görmeyeceğini söyledi.

Bitcoin enflasyondan korunmak için bir araç olabilir mi?

Galaxy Digital CEO’su, Bitcoin’in yakın vadede 30.000 dolara ulaşamayacağını düşünüyor. BTC fiyatının 20.000 ila 30.000 dolar arasında dalgalanacağını tahmin ediyor. Bu bağlamda Novogratz, BTC’nin enflasyon riskinden korunma rolü oynama olasılığı hakkında bir yorum yaptı. Salı günü CNBC’ye yaptığı konuşmada, Federal Rezerv’in faiz oranlarını artırma kararlarının BTC fiyatını etkilediğini söyledi. Fed, faiz artış modelini gevşetirse, Bitcoin ve diğer varlıklar için bir boğa koşusu olabileceğini öne sürdü.

“Powell enflasyonu kontrol altında tutmaya çalıştığından, Bitcoin de birçok varlık gibi geri çekildi. Fed bu mücadeleden vazgeçerse, Bitcoin ve diğer varlıkların hemen geri döndüğünü göreceksiniz.”

Resesyon riskine karşı uyarı!

Birleşmiş Milletler Ticaret ve Kalkınma Konferansı, Fed dahil merkez bankalarını resesyon riskleri konusunda uyardı. Ajans, merkez bankalarının faiz oranlarını yükseltmeye devam etmeleri halinde resesyon ve ardından uzun süreli durgunluk riskiyle karşı karşıya olduklarını söyledi. Küresel bir ekonomik durgunluk olursa, BTC tercih edilen bir varlık olarak ortaya çıkabilir. Bununla birlikte, en iyi kripto para birimi, geleneksel pazarlarla hâlâ bir ilişki halinde. BTC diğer varlıklardan saparsa, Mike Novogratz Bitcoin fiyat tahmini sonunda gerçek olabilir.

Bu arada BTC, yaklaşık on gün sonra 20.000 dolarlık psikolojik engeli aştı. Fiyat izleme platformu CoinMarketCap’e göre, BTC fiyatı son 24 saatte %3,39 artışla 20.000 dolar seviyesinde bulunuyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin