Sri Lanka Merkez Bankası’na göre, Bitcoin ekonomik krizi çözemez!

Mike Novogratz, Bitcoin’de yaklaşık yüzde 3.000 değerinde patlama bekliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Küresel dijital varlık piyasası, cumartesi günü marjinal bir artış kaydetti. Toplam piyasa değeri %0,5 artarak yaklaşık 854 milyar dolar oldu. 24 saatlik işlem hacmi %12 düşüşle 36,8 milyar dolara geriledi.

Raporlara göre, MetaMask Kurucusu Dan Finlay, Apple ekosistemini terk etmeye hazır olduğunu belirtti. Apple’ın üret politikası sonrasında şirketlerden tepki bir bir geliyor.

Kripto endüstrisi bu haberlerle meşgul olurken, Galaxy Digital’in kurucusu ve CEO’su Mike Novogratz, Bitcoin hakkında konuştu. Uzman isim lider kriptonun değerini daha önce hiç görülmemiş yüksekliklere taşıyabilecek meteorik bir yükselişi öngörüyor.

Mike Novogratz’dan eşi görülmemiş tahmin

Bitcoin’in 2025 yılına kadar 500.000 dolara ulaşacağını tahmin ettiğini hatırlatan Novogratz , yeni bir Bloomberg röportajında BTC’nin devasa fiyat hedefine hala ulaşabileceğine inandığını belirtti. Fakat burada yeni bir parantez açtı. Makroekonomik koşullar değiştiği için başlangıçta beklediğinden daha fazla zaman alacağını belirten Mike Novogratz şunları söyledi:

“Beş yılda değil ve size nedenini anlatacağım. Meydana gelen en büyük değişiklik; Bitcoin’in 69.000 dolardan 20.000 dolara düşmesinin nedeni, (Federal Rezerv Başkanı) Powell’ın merkez bankacılığı süper güçlerini bulmaya ve enflasyonu düşürmeye karar vermesidir. oranları %0’dan %4+’ya çıkaran bir dizi oran artışı olmasıdır.

Bu kadar basit. Bu yüzden, tüm köpüren varlıklar, ‘enflasyon korumaları’ olan büyüme varlıkları neden düştü. Çünkü enflasyonu tepeden tırnağa yenme sürecindeyiz. Kriptonun düşmesinin ana nedeni bu.”

Bitcoin, 17.000 dolardan işlem görmesi ile Novogratz’ın hedefine doğru bir hareket, BTC için %2.834’lük bir artış potansiyeli olduğunu gösteriyor.

Novogratz’a göre, kripto varlıkları, dijital varlık borç verenleri BlockFi ve Celsius gibi firmaların yanı sıra kripto hedge fonu Three Arrows Capital gibi firmaların çöküşünün neden olduğu zararın ardından sektör güçlendikten sonra ralli yapacağını düşünüyor.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin