Mike Novogratz:
Mike Novogratz: "Bitcoin devasa rallinin henüz başlangıcında!"

Mike Novogratz: “Bitcoin devasa rallinin henüz başlangıcında!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Galaxy Digital CEO’su ve Bitcoin boğası Mike Novogratz, Bitcoin’in 2017’deki patlamasının aksine kurumsal benimsemenin artmasıyla desteklenen büyük bir ralli yaşadığını söylüyor.

2020 Bitcoin rallisi, 2017’dekine benzemiyor

Real Vision CEO’su Raoul Pal’ın ev sahipliği yaptığı The Interview – Crypto’nun yeni bölümünde Novogratz, 2020’nin sonuna gelindiğinde Bitcoin’in parabolik olarak yükselmesine rağmen bu hareketi 2017’nin tekrarı olarak görmediğini söylüyor.

Novogratz, bu Bitcoin rallisinin gücünün kalıcı olduğuna inanıyor. Dijital varlık yönetimi firmasının başkanı, BTC’nin önümüzdeki yıl içinde fiyatı ikiye katlayabileceğini ve altının piyasa değerinden “büyük bir ısırık” alabileceğini öne sürüyor.

Bunun 2017’deki gibi olmadığına çok daha fazla ikna oldum. O dönem herkese bunun spekülatif bir çılgınlık olduğunu söylüyordum. Ama şimdi bunun çok yıllı, yüzde birkaç yüzlük dönüştürücü bir rallinin başlangıcı olduğunu söylüyorum. Önümüzdeki yıl Bitcoin’in 50.000’de olduğunu görmek benim için kolay.

Bu altının %10’u demek. Bence altın yükseliyor. Altının %10’una ulaştığımızda, ‘Neden sadece %10? Neden altının %25’i değil?’ diyeceğiz. O halde bir noktada altını bulacak. Bu bir yılda olmayacak. Bir yıl içinde olmayacağını garanti ederim, ancak bu ağ etkilerini aldığınızda bu şeyler daha hızlı gerçekleşir.

Kurumların ilgisi büyüyor

Digital Galaxy CEO’su, MassMutual’ın BTC’ye girişini de vurguluyor. 169 yaşındaki sigorta devi, Bitcoin’e 100 milyon dolar yatırım yaptı. Novogratz, bunun diğer şirketlere satın alma konusunda ilham verebilecek önemli bir kilometre taşı olduğunu söylüyor.

Novogratz, giderek daha fazla derin yatırımcı Bitcoin’i tutmada değer buldukça piyasada bir değişim görmeye başlanacağını söylüyor. 

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin