Sıcak Gelişme: MicroStrategy 15 milyon dolarlık Bitcoin aldı – işte alım fiyatı
Sıcak Gelişme: MicroStrategy 15 milyon dolarlık Bitcoin aldı – işte alım fiyatı

MicroStrategy’nin Bitcoin varlığı devasa rakamlara ulaştı – BTC rallisi mi geliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – En büyük iş zekası şirketlerinden biri olan MicroStrategy, 650 milyon dolarlık Bitcoin (BTC) satın alımı daha yaptıklarını açıkladı. Açıklama şirket tarafından birkaç saat önce yapıldı. Satın alma 29.646 Bitcoin’e eşdeğerdi ve şirketin 70.000’den fazla BTC tutması anlamına geliyor.

MicroStrategy, Bitcoin alımlarına devam ediyor

MicroStrategy, BTC alımları açısından çok olumlu bir yılı kapatıyor. Şirket, bu yılın son aylarında Bitcoin satın aldı ve şu anda 70.000’den fazla BTC tutuyor. Bu, firmanın toplam Bitcoin arzının %0,33’ünden fazlasını elinde tuttuğu anlamına geliyor.

BTC alımlarının ortalama fiyatı, ücretler ve harcamalar dahil Bitcoin başına 15.964 dolardı. Bitcoin edinme kararları, Hazine Rezerv Politikası ile uyumludur. Dahası MicroStrategy, Bitcoin’e dünyanın en yaygın kullanılan kripto para birimi ve bir değer deposu olarak bakıyor.

Şirketin CEO’su Michael J. Saylor bu karardan bahsetti:

“Şirket, Hazine Rezervi Politikasına uygun olarak faaliyet göstermeye devam ediyor ve şu anda yaklaşık 70.470 Bitcoin tutuyor. Bugün açıklanan ek Bitcoin’lerin edinilmesi, dünyanın en yaygın kullanılan kripto para birimi olan Bitcoin’in güvenilir bir değer deposu olduğuna olan inancımızı teyit ediyor.”

Ayrıca bilançolarının proaktif olarak yönetilmesine inandıklarını belirtti. Bunu, firmanın gelişmiş gelir ve karlılık performansı ile birleştirmenin mümkün olduğunu düşünüyorlar.

Sermayeyi korumak

MicroStrategy Başkanı Phong Le, şirketin Bitcoin’in gelecekte daha iyi getiri için bir fırsat sağlayabileceğine inandığını açıkladı. Bu, nakit tutmaya kıyasla sermayelerinin değerini zaman içinde koruyabileceğini düşündükleri bir şey.

Son aylarda, birkaç şirket Bitcoin’de (BTC) alım yaptığını açıkladı. Ruffler, MassMutual ve Square, rezervlerine BTC ekleyen firmalardan sadece birkaçı. Bu hamle, finans piyasasında Bitcoin’e artan bir ilgi olduğunu gösteriyor.

MicroStrategy, nakit fazlalığı ile Bitcoin alımları yapmaya devam etmelerinin de mümkün olabileceğini düşünüyor. Gelirleri artmaya devam ederken, şirketin pozitif işletme geliri ve serbest nakit akışı sağlamaya devam etmeyi beklediğini belirttiler.

usethebitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin