MicroStrategy, yöneticilerine Bitcoin (BTC) ile ödeme yapan ilk Amerikan şirketi oldu
MicroStrategy, yöneticilerine Bitcoin (BTC) ile ödeme yapan ilk Amerikan şirketi oldu

MicroStrategy, yöneticilerine Bitcoin (BTC) ile ödeme yapan ilk Amerikan şirketi oldu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Yazılım firması, Bitcoin biriktiren ilk büyük şirketlerden biriydi. Ve şimdi varlığı büyük bir şekilde benimsiyor.

Bitcoin ile ödeme

CEO Michael Saylor bugün yaptığı açıklamada MicroStrategy yönetim kurulu yöneticilerine artık Bitcoin ile ödeme yapılacağını söyledi.

Açıklamada “MicroStrategy Yönetim Kurulu’na artık Bitcoin ile ödeme yapılır” ifadesine yer verildi. Yönetim kurulu, hissedar çıkarlarını temsil etmek, korumak ve kurumsal gözetimi yönetmek üzere seçilen yüksek profilli kişilerden oluşan bir paneldir.

Şirketin yatırımcı ilişkileri sayfasına göre, MicroStrategy’de Saylor da dahil olmak üzere toplam beş yönetim kurulu yöneticisi bulunuyor. Bunlar Stephen Graham, Jarrod M. Patten, Carl J. Rickertsen ve Leslie Rechan’dir.

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na verilen bir dosyada MicroStrategy, Bitcoin’deki yönetici ücretlerinin nasıl ödeneceğini açıkladı. Dosyada “İleriye dönük olarak, çalışan olmayan yöneticiler Şirketin Yönetim Kurulu’ndaki hizmetlerinin tüm ücretlerini nakit yerine Bitcoin olarak alacaklar,” yazıyordu.

cryptoslate


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin