MicroStrategy, Bitcoin portföyünü büyütmeye devam ediyor, bu sefer ne kadar aldılar?
MicroStrategy, Bitcoin portföyünü büyütmeye devam ediyor, bu sefer ne kadar aldılar?

MicroStrategy, dip seviyeden 10 Milyon dolarlık daha BTC alımı yaptı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Son 6 ayda 1,3 milyar doların üzerinde bitcoin satın alan yazılım devi MicroStrategy, bitcoin düşüşünü fırsat bilerek her biri 31.808 dolardan 10 milyon dolarlık daha BTC satın aldı ve toplam bitcoin miktarını 2.27 milyar dolar değerinde 70.784’e çıkardı.

Bu, MicroStrategy’nin dipten satın aldığı ilk sefer değil. Microstrategy’nin son dipte yaklaşık 650 milyon dolar değerinde BTC satın almasından önce, sadece bitcoin’e odaklanmakla kalmayıp, ona giderek daha fazla yatırım yaptıklarını kanıtladı.

MicroStrategy, geçen yılın Ağustos ayının sonuna doğru Bitcoin satın almaya başladı. Ve o zamandan beri durmadı ve şu anda en çok yükselen kurumlar arasında yer alıyor. Milyar dolarlık şirket, Bitcoin’i nakit ve altından daha üstün bir hazine rezerv varlığı olarak görüyor ve bu onların yatırım için birincil nedeniydi. Kararları karşılığını veriyor gibi göründüğü için yatırımları 6 ay içinde ikiye katlandı.

MicroStrategy CEO’su Michael Saylor, Bitcoin’in geleneksel fiat üzerindeki üstünlüğü hakkındaki düşüncelerini sık sık paylaşan büyük bir Bitcoin savunucusuna dönüştü ve bunların erken giren olduklarını ve daha birçok kurumun takip edeceğini ilan etti.

Kurumlar ve balinalar dipten satın alıyor

Son 48 saatteki Bitcoin fiyatının geri çekilmesi, birçok insanı Bitcoin’in 30.000 $ ‘ın üzerinde pozisyonunu koruyup koruyamacağı konusunda endişe duyuyor, ancak en iyi kripto para, 32.000 $’ ın üzerine çıktı ve şu anda 33.000 $ seviyesini yeniden kazanmak istiyor. Birçoğu, son fiyat düşüşünü çift harcama dedikodusuna bağlamakta, ancak balinalar ve kurumlar, bu fiyat düşüşünü ele aldıklarını öne süren zincir içi ölçümler nedeniyle bu konuda pek rahatsız görünmüyor.

1000’den fazla BTC’ye sahip bitcoin cüzdanlarının sayısı, tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. Kurumlar dipten başka bir boğa hareketini bekliyor gibi görünüyor. Borsalardaki likidite kururken ve balinalar BTC’lerini borsalardan uzaklaştırmaya başlarken, en büyükkripto para, başka bir büyük hareket için hazırlık yapıyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin