MicroStrategy yeni bir Bitcoin alımı daha yaptı

Microstrategy CEO’su, Afrika ülkeleri için Bitcoin önerisinde bulundu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Microstrategy CEO’su Michael Saylor, Nijerya ve Zimbabwe için Bitcoin önerisinde bulundu. Saylor, Afrika ülkelerinin ekonomilerini düzeltmesi için Bitcoin destekli paraları tercih etmeleri gerektiğini düşünüyor.

Bitcoin ve türevleri, geleneksel para birimlerine karşı büyük bir savaş içinde. Dolara karşı başlatılan bu savaşta Bitcoin, kendini yavaş yavaş hissettiriyor. Bitcoin, doların dünyadaki hakimiyetine son vermek isterken önünde daha uzun yol var. Ancak bu konuda ilk adımı El Salvador atmıştı. Latin Amerika ülkesi Bitcoin’i resmi para birimi olarak tanımıştı.

Gelişmekte ya da gelişmemiş ülkelerin Bitcoin ve türevlerini kabul etmesi daha önemli. Finansal ekonomi olarak Bitcoin’in yeri her zaman kritik yerde kalacak. Özellikle de Afrika ve Latin Amerika ülkeleri kendilerini ekonomik anlamda daha iyi geliştirebilmesi için Bitcoin ve türevlerine ihtiyaç duyabilir. Microstrategy CEO’su Michael Saylor’da bu konuya dikkat çekti.

Microstrategy CEO’su Michael Saylor, Zimbabwe ve Nijerya’ya Bitcoin’i önerdi

Kripto endüstrisinin gelişmesi geleceğe daha fazla ışık tutuyor. Bitcoin’in önderliğinde ilerleyen varlıklar artık hayatımızın önemli bir parçası. Microstrategy CEO’su özellikle Afrika ülkelerinin Bitcoin’i tercih edebileceğini düşünüyor. Michael Saylor,

“Nijerya ve Zimbabve, ülkelerini düzeltmek istiyorsa Bitcoin almalıdır. Ülkelerinin ekonomisini düzeltmek için 2-3 milyar dolar Bitcoin almak mantıklı. Daha sonrasında ise Bitcoin tarafından desteklenen para birimi basılabilir. Bu sayede ülke içinde insanlar açlıktan ölmeyi bırakır. Vatandaşlar ülke içinde düzgün bir hayata geçer.”

Michael Saylor daha öncesinde Türkiye içinde aynı öneride bulunmuştu. Saylor, Türkiye’nin Bitcoin’e yatırım yapmasıyla geleceğini kurtarabileceğini vurgulamıştı. Lira birimi ile desteklendiğinde 5 yılın sonunda ciddi potansiyele ulaşabileceğini söylemişti.

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin