MicroStrategy, bu yıl Bitcoin almaya devam edecek!

MicroStrategy, bu yıl Bitcoin almaya devam edecek!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kurumsal şirketlerin Bitcoin alımı 2022 yılında da devam edeceği düşünülüyor. Henüz yatırımcılardan net bir açıklama gelmese de alım yapılacağı tahmin ediliyor. Ancak piyasanın önemli kurumsal şirketinden bizzat açıklama geldi. Herkesin yakından tanıdığı MicroStrategy şirketi bu yıl içinde de alım gerçekleştireceğini duyurdu. 

Şirketin Baş Finans Sorumlusu Phong Le, firmanın son düşüşlere rağmen Bitcoin satın almaya devam edeceğini söyledi. The Wall Street Journal ile Le, bir röportaj düzenledi. Yaptığı röportajda Le, firmanın geçen yıldan daha fazla Bitcoin alıp almayacağının belirsiz olduğunu belirtti. Fakat bu konuya baş sorumlu açıklık getirdi. MicroStrategy Baş Finans Sorumlusu Phong Le, satın almaya devam edeceklerini söyledi. 

Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na yaptığı başvurulara göre, 29 Aralık 2021 itibarıyla firma yaklaşık 124.391 Bitcoin tutuyor. Bu da şirketin elinde halen varlıkları tuttuğunu görüyoruz.

MicroStrategy, 2020 yılından bu yana ciddi alım yapıyor

MicroStrategy, 2020 yılından bu yana ciddi alım yapıyor

Şirket ilk alımların başladığından bu yana düzenli şekilde satın alma işlemi gerçekleştiriyor. 2020 ve 2021 yılında önemli ölçüde satın almalar gerçekleşti. MicroStrategy, bu sene uygun seviyelerden yine BTC portföyüne ekleyecek.

Öte yandan SEC, MicroStrategy’nin gelecekteki dosyalamalarda Bitcoin varlıklarını nasıl ifşa ettiğini değiştirmesini de istiyor. Menkul kıymetler gözlemcisi, firmaya, Bitcoin değer düşüklüğü kayıplarını ayarlayan muhasebe uygulamalarını kullanmak yerine, dosyalamalarındaki Bitcoin oynaklığını daha iyi yansıtmasını isteyen mektuplar gönderdi. 

Baş Finans Sorumlu Phong Le, geçen Eylül ayında şirketin açıklamalarını gözden geçirmeyi kabul etmesine ve Wall Street Journal’a SEC’in bakış açısını anladığını söylemişti. Ancak buna rağmen, değer düşüklüğü kayıplarının şirketin genel sonuçlarından uzaklaşabileceğini iddia eden bir rapor aldı.

theblockcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin