MicroStrategy Bitcoin Satın Alımı Yaptığını Duyurdu

MicroStrategy Bitcoin Satın Alımı Yaptığını Duyurdu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para haber – MicroStrategy Bitcoin Satın Alımı Yaptığını Duyurdu. Amerikan şirketi MicroStrategy, yaptığı duyuru ile 1,045 Bitcoin daha satın aldığını açıkladı.

MicroStrategy Yönetim Kurulu Başkanı Michael Saylor, bugün attığı bir tweet ile şirketin yeni bir alım yaptığını duyurdu. Saylor, bugün itibariyle MicroStrategy’nin 28,016$ fiyatı ile 1,045 Bitcoin daha satın aldığını açıkladı. Yaklaşık 29,3 milyon dolara denk gelen satın alım ile birlikte, Bitcoin’e yatırımın devam ettiği belirtildi.

MicroStrategy, bugüne kadar Bitcoin’e ciddi bir yatırım yaptı. Şu ana kadar 29.803 dolarlık ortalama ile 140 bin Bitcoin yatırımı yaptılar. Son satın alım işlemi ile birlikte de Bitcoin’e yatırım yapmaya devam eden şirket, önemli bir adım daha atmış oldu.

MicroStrategy Bitcoin’e Güveniyor

Michael Saylor, Bitcoin’in en büyük savunucularından biri olarak en değerli kripto para birimini stratejik bir varlık olarak gördü. Bitcoin ile ilgili düşüncelerini sürekli olarak dile getiren Saylor, en büyük kripto para biriminin öneminden de sık sık bahsetti. İşletmelerin mevcut varlıklarını enflasyondan korumak adına Bitcoin’e yatırım yapabileceklerini sık sık vurgulayan isim, şirketin de bu bağlamda birçok yatırım yapmasını sağladı.

Şirket, ilk Bitcoin satın alım işlemini 2020 yılının Ağustos ayında gerçekleştirdi. 2020 Ağustos’undan bu yana belirli zaman dilimlerinde alım yapmayı sürdürüyorlar. Son işlem ile birlikte beraber, şirketin sahip olduğu Bitcoin miktarı 12 milyar doları aştı. Bu rakam, şirketin kripto paralara karşı duyduğu güvenin de bir kanıtı olarak nitelendiriliyor.

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


MicroStrategy Bitcoin Satın Alımı Yaptığını Duyurdu içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 Comment

  1. her zaman ayni bu strateji
    zaten coktan almislar
    200 dolarken tobayi doldurmuslar yahudiler birakirmi
    arada bir enayi dusurmek icin bitcoin aldik deyip duruyorlar

    Reply
Bizi Takip Edin