MicroStrategy, Bitcoin düşüşünde nasıl bir strateji izleyecek? İşte yanıtı
MicroStrategy, Bitcoin düşüşünde nasıl bir strateji izleyecek? İşte yanıtı

MicroStrategy, Bitcoin düşüşünde nasıl bir strateji izleyecek? İşte yanıtı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – MicroStrategy CEO’su Michael Saylor, şirketinin bir Bitcoin stratejisini benimsemeden önce oynaklığı öngördüğünü ve hazır olduklarını bildirdi. Bu açıklama Microstrategy’nin BTC varlıklarının tasfiyesini tehdit eden mevcut kripto kışının ortasında geliyor.

Michael Saylor Bitcoin’e inanmaya devam ediyor

Mevcut ayı piyasası, kripto alanındaki yatırımcılar için zorlayıcı olmaya devam ediyor.  Michael Saylor gibi en dikkate değer Bitcoin savunucuları hâlâ Bitcoin’e inanmaya devam ediyor.  Yazılım firmasının ayı piyasası nedeniyle 1 milyar doların üzerinde gerçekleşmemiş bir zarara uğramasına rağmen, Michael Saylor Bitcoin’e güveni devam ediyor. Saylor Twitter üzerinden aşağıda yer alan açıklamayı yaptı.

“MicroStrategy volatiliteyi öngördü ve bilançosunu zorluklarla #HODL’ye devam edebilmesi için yapılandırdı.”

Bu, firmanın, tasfiyeye karşı bir strateji olarak BTC’nin daha fazla düşüşe geçmesi için bir miktar yedek teminat alarak bu piyasa koşulları için hazırlıklar yaptığını ortaya koyuyor.

MicroStrategy, BTC’nin en büyük kurumsal sahibi

MicroStrategy, kripto alanında en fazla yatırım yapan kurumsal şirket. Saylor’un liderliği sayesinde, 2020 yılının Ağustos ayında toplam 21.454 Bitcoin satın alarak, bir sermaye tahsis stratejisinin bir parçası olarak Bitcoin’i satın alan ilk halka açık şirket oldu. İlk alım işlemi gerçekleştiğinde BTC toplam değeri 250 milyon dolardı.

Şirket o zamandan beri daha fazla BTC satın almaya gitti ve toplam BTC varlıklarını dolar karşısında kripto para başına ortalama 30.700 maliyetle yaklaşık 129.918 adete taşıdı. Bu da onu Bitcoin’in en büyük kurumsal sahibi ve aynı zamanda BTC’nin en büyük kurumsal kaybedeni haline getirdi.

Mayıs ayındaki bir konferans toplantısında MicroStrategy Başkanı Phong Q Le., bir marj çağrısının yalnızca Bitcoin 21.000 dolar civarında gezinmesi durumunda gerekli olacağını belirtti. BTC şu anda yazım sırasında 22.600 dolara düştüğü için piyasa koşulları yakında bunu talep edecek gibi görünüyor. Ama ne olursa olsun, Saylor Bitcoin’e inanmayı sürdürüyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin