MicroStrategy yeni bir Bitcoin alımı daha yaptı

MicroStrategy, 15.0 milyon dolara 253 bitcoin daha satın aldı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Şirketin kurucusu ve CEO’su Michael Saylor Pazartesi günü yaptığı açıklamada, ABD merkezli kurumsal yazılım şirketi MicroStrategy Inc’in, her biri yaklaşık 59.339 $ ‘lık bir ortalama fiyatla 15 milyon $ nakit karşılığında yaklaşık 253 bitcoin satın aldığını duyurdu.

5 Nisan itibarıyla şirket, ücretler ve masraflar dahil olmak üzere toplam 2.226 milyar dolarlık bir satın alma fiyatı ve bitcoin başına yaklaşık 24.311 dolarlık bir ortalama satın alma fiyatı ile satın alınan yaklaşık 91.579 bitcoin’e sahip.

Mevcut fiyata, MicroStrategy’nin bitcoin holdinginin toplam değeri 5,31 milyar dolar civarında. Bitcoin, CoinGecko’ya göre son 24 saat içinde 56.929.20-58.413.08 $ aralığında hareket ettikten sonra, 6.45pm IST’de 57.976,64 $ seviyesinde işlem görüyordu. Dijital varlık, yaklaşık 1,1 trilyon dolarlık bir piyasa değerine sahip.

MicroStrategy, dünyanın en eski ve en büyük kripto para biriminin en eski kurumsal destekçilerinden biri. Şirket, Ağustos 2020’de kripto para birimini satın almak için bilançosundaki mevcut parayı kullandığını söylemişti.

Üstelik Tesla, Şubat ayında dijital para birimine 1,5 milyar dolar yatırım yaptığını açıklamıştı. Henüz kripto para platformunu desteklemeyen en büyük şirket.

Geçtiğimiz mali yıl boyunca, Goldman Sachs, BNY Mellon, BlackRock, MasterCard, PayPal ve Visa gibi büyük küresel şirketler kripto para birimini destekledi.

Kurumsal talep sayesinde, Bitcoin 2020-21 mali yılında % 800’ün üzerinde getiri sağladı. 1 Nisan 2020’deki 6.641 $ seviyesinden, dijital para biriminin fiyatı yıl boyunca tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 61.711.87 $ ‘a (13 Mart 2021’de ulaşıldı) yaklaştı.

ZebPay pazarlama müdürü Vikram Rangala:

“Geçen hafta PayPal ve Visa gibi büyük ödeme sağlayıcılarının milyonlarca kullanıcısına yeni kripto hizmetleri sunduğunu gördük. Visa, ortakları için ABD doları ile desteklenen ethereum tabanlı bir kripto para birimi olan USDC’de işlemlerin tamamlandığını duyurdu. PayPal, dört farklı kripto para biriminde ödeme seçenekleri sundu – bitcoin, ethereum, litecoin ve bitcoin Cash.

Bu ağ geçitleri, birçok kullanıcı için kripto adreslerini kullanmaktan daha kolaydır., şirketler ürün ve hizmetleri iyileştirmek için kripto para birimlerini kullandıklarında, bu sadece ticaret yapmaktan ve fiyat üzerine spekülasyon yapmaktan daha güçlü bir durumdur.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!

Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin