Bulut tabanlı Azure geliştirme kiti örneği
Bulut tabanlı Azure geliştirme kiti örneği

Microsoft’un bulut tabanlı Azure geliştirme kiti piyasada

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünyanın önde gelen yazılım şirketlerinden Microsoft, Blockchain tarafından desteklenen bir bulut tabanlı Azure geliştirme kiti yayınladı.

Yeni ürün üç temel hedefe odaklanacak

Yeni ürünMicrosoft’un Azure Blockchain Workbench’in yeteneklerini geliştirmek için kullanılacak. Mesajlaşma uygulama programlama arabirimleri (API) ve zincirleme dışı uygulamalar geliştirmek için kullanılacak bir formatta zincir dışı kimlik ve veri izleme gibi bazı heyecan verici özelliklere sahip.

Blog yazısına göre ilk sürümün üç ana hedefe odaklanacak; veri ve sistemlerin bütünleştirilmesi, arayüzlerin bağlanması ve akıllı sözleşmelerin ve Blockchain ağlarının dağıtımı. Azure Geliştirme Kiti, kullanıcı arayüzleri aracılığıyla insanlara, kuruluşlara ve cihazlara bir Blockchain’e bağlanmayı sağlayacak. Microsoft’a göre bu kit, Nesnelerin İnterneti (IoT) cihaz entegrasyonu, sanal asistanlar, SMS ve ses arayüzleri, botlar, mobil müşteriler için destek ve diğer ilgili çözümlere sahip.

Microsoft ve Nasdaq, Blockchain tabanlı yazılım sunacak

Microsoft, DevOps adlı bir whitepaper yayınladı

Akıllı sözleşme etkileşimi söz konusu olduğunda, yazılım şirketi Workbench entegrasyon senaryolarını geliştirme kitine dahil etti. Bu, eski uygulamalar ve protokoller, Hizmet Olarak Yazılım (SaaS) verileri ve akıllı sözleşmeler için özel bir günlük ve kayıt öğesi oluşturacak kayıtlar gibi alanları içeriyor.

Geliştirme setinin nasıl kullanılacağını açıklamak için Microsoft, Blockchain Akıllı Sözleşmeler için DevOps adlı bir whitepaper yayınladı. Bu, ürünün belirli iş ortamlarında Blockchain tabanlı uygulamalarla nasıl çalışacağını açıklıyor.

Microsoft Blockchain ile hedefi veri madenciliği

Bulut tabanlı Azure geliştirme kiti örneği

Yeni ürün, Azure’nin bir PoA getirmesinden dört ay sonra geliyor. Merkezi olmayan uygulamaları (DApps) oluşturmak için ‘daha verimli’ bir yol sağlayan bir algoritma. Tüm fikir birliği katılımcıları bilinen ve saygın olan özel veya konsorsiyum ağları için hizmet veren uygulamalar. Ticari sektörde Azure teknoloji uygulamasının mükemmel bir örneği,  Ekim ayında Nasdaq Inc.’nin borsa ile Finansal çerçeve (NFF) olarak yaptığı entegrasyon. Bu alıcı-satıcı eşleştirmesi, ödeme, işlemlerin çözülmesi ve teslimat yönetimini kolaylaştıracak bir entegrasyon.

Usethebitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin