Microsoft Başkanı'ndan çok konuşulacak dijital para yorumu:
Microsoft Başkanı'ndan çok konuşulacak dijital para yorumu: "Tek yetkili hükümetler olmalı!"

Microsoft’tan yepyeni bir blok zinciri geliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Microsoft, Ernst & Young LLP (EY), Microsoft’un Xbox oyun ortaklarının, sanatçılarının ve içerik oluşturucularının ödemeleri ve telif sözleşmelerini takip etmesine ve yönetmesine izin vermek için bir blok zinciri platformu kullanma planlarını duyurdu.

Microsoft blok zinciri tabanlı yeni bir platform başlatacak

Pazartesi günü açıklanan şirketler, bunun Microsoft’un Xbox oyun ortaklarına yönelik haklar ve telifler için uçtan uca sürecini yönetecek olan muhasebe için Blockchain tabanlı bir finansal sistemin en büyük uygulamalarından biri olacağını söylediler.

Yeni sözleşmelerin oluşturulması için Microsoft, sözleşmelerin sayısallaştırılmasına izin veren Microsoft Azure tarafından desteklenen yapay zeka kullanacak.

Testler yapıldı

Ödemeler ve sözleşmeler için blok zinciri uygulaması test edildi. Bu süreçte bir yazılım uygulamasının performansını büyük bir hacim altında ölçmek için kullanılan “ıslatma testi” aşamasından geçti. Açıklamaya göre bulgular, blok zincirinin günde iki milyon işlemi gerçekleştirebileceğini gösterdi.

Microsoft küresel finans operasyonları genel müdürü Luke Fewel, yaptığı açıklamada şöyle konuştu:

Bu canlı yayında, blok zinciri ve akıllı sözleşme teknolojisini kullanarak ilk tur iş ortağı ödemelerini başarıyla oluşturduk.

Fewel, platformun ölçeklendirme, ağır manuel yükü azaltma ve Microsoft’un oyun ortakları için deneyimi iyileştirme becerisiyle finansal ve operasyonel süreçleri kolaylaştıracağını söyledi.

CoinDesk


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin