Microsoft'tan flaş kripto para hamlesi! Bitcoin ödemelerini kabul mü edecekler?
Microsoft'tan flaş kripto para hamlesi! Bitcoin ödemelerini kabul mü edecekler?

Microsoft’tan flaş kripto para hamlesi! Bitcoin ödemelerini kabul mü edecekler?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Reddit tartışma forumundaki son gönderilere göre Microsoft, Xbox oyun konsolu çevrim içi mağazasında Bitcoin ödemelerini kabul etmeyi düşünüyor. Şirket, kullanıcıları konuyla ilgili oylamaya çağırdı.

Xbox Series X tartışma sayfasındaki sorulardan birinin ekran görüntüsünü sunan Redditor Jebrusura, ankette müşterilere Bitcoin dahil ödeme yöntemlerini kullanma konusundaki görüşlerinin sorulduğunu söyledi.

Orijinal gönderilerine verilen bir yanıt, anketin Insider programı katılımcılarına gönderildiğini açıklıyor.

Microsoft, Bitcoin ile geçmişte de yakınlaşmıştı. 2014 yılında şirket, ABD merkezli Microsoft kullanıcılarının Bitcoin ile oyunlar dahil Windows içeriği satın almalarına izin vermeye başladı. Ancak şu anda Xbox çevrim içi mağazası için kripto para birimi ödemelerini kabul etmiyor.

Microsoft sektöre adım atmıyor

Bu arada Microsoft, kurumsal hazinesi için Bitcoin satın alırken Tesla ve Square’i takip edecek gibi görünmüyor. CEO Brad Smith, CNN ile yaptığı bir röportajda Microsoft’un yatırım politikasını kripto para birimlerini içerecek şekilde genişletme konusunda “herhangi bir konuşma duymadığını” söylerken, kurucu Bill Gates de geçtiğimiz günlerde Microsoft’un Tesla’nın 1,5 milyar dolarlık Bitcoin yatırımını taklit etme planları olmadığını söyledi.

Gates, Bitcoin konusunda tarafsız bir tavır aldı ve bir yatırımcı olmadığını söyledi.

decrypt


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin