Microsoft Japonya LayerX ile ortaklık kurdu - Kripto Para Haber
Microsoft Japonya LayerX ile ortaklık kurdu - Kripto Para Haber

Microsoft Japonya LayerX ile ortaklık kurdu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Yazılım devi Microsoft Japonya, teknoloji alımını hızlandırmak için LayerX girişimiyle ortaklık kurdu.

Ağustos ayında haber uygulaması Gunosy ve danışmanlık hizmeti AnyPay’in ortak girişimi olarak kurulan LayerX, akıllı sözleşmeler ve genel danışmanlık gibi alanlar da dahil olmak üzere şirketler için Blockchain entegrasyonunu denetliyor.

Microsoft Japonya, Blockchain teşviki için çalışacak

Microsoft’un Azure Blockchain-as-a Service (BaaS) çözümünü kullanarak şirketler, teknolojiyi ülke ekonomisinde daha fazla teşvik etmeye çalışacaklar.

Şirket basın açıklamasında şöyle şu ifadeleri kullandı:

Giriş sürecini tamamlanmış uygulamaların teknik desteğini tümüyle destekleyeceğiz.

Her iki şirket de çeşitli endüstrilerde Blockchain teknolojisinin uygulanmasını teşvik ederek insanların yaşamlarının ve çalışma uygulamalarının dönüşümünü gerçekleştirmeye çalışacak.

Bu ayın başlarında Microsoft, bulut tabanlı Azure Blockchain geliştirme kitini piyasaya sürdü. Yöneticiler başlangıçta üç alana odaklanacaklarını açıkladılar:

Arayüzleri bağlamak, veri ve sistemleri entegre etmek, akıllı sözleşmeleri ve Blockchain ağlarını dağıtmak.

Bu son adım hem Blockchain hem de kripto para alanında ülkedeki artan faaliyetin sonuncusunu oluşturuyor.

İki Japon kripto para borsası Coincheck ve Zaif, bu yıl Ocak ve Eylül aylarında neredeyse 600 milyon dolarlık zararla sonuçlanan işlemler yüzünden halen toparlanmaya devam ediyor.

cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin