Michael Saylor Bitcoin yerine bu altcoin'i tercih etseydi 1.5 milyar dolar kazanabilirdi!
Michael Saylor Bitcoin yerine bu altcoin'i tercih etseydi 1.5 milyar dolar kazanabilirdi!

Michael Saylor Bitcoin yerine bu altcoin’i tercih etseydi 1.5 milyar dolar kazanabilirdi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Michael Saylor kripto piyasasında daha fazla kâr elde edebilirdi ancak Bitcoin savunucusu kararını BTC’den yana kullandı. Ünlü girişimci ve Bitcoin boğası, piyasada daha esnek kararlar verebilseydi daha fazla kazanç eldebilirdi. Yeni oluşturulan web sitesi bir “en iyi ikinci” olduğunu gösteriyor. Elde edilen sonuçlara göreBitcoin’in alternatifi olmadığı varsayımı düşünüldüğü kadar doğru değil.

Web sitesi yaratıcıları Michael Saylor için Bitcoin içermeyen ayrı bir portföy oluşturdu. Beklendiği gibi, MicroStrategy CEO’sunun dijital altın yerine piyasadaki en büyük ikinci kripto para birimini satın aldığı simülasyon çok daha iyi sonuç elde etti.

Ethereum’un oynaklığı Bitcoin’den daha fazla

Bitcoin portföyüne kıyasla, Ethereum, Saylor’a 1,3 milyar dolarlık bir kayıp yerine 1,5 milyar dolardan fazla kâr getirebilirdi. Dikkate almamız gereken bir diğer faktör de Ethereum yatırımı oluyor.

Önceki ve mevcut oranlarda Saylor, portföyünün değerini %4 ile yaklaşık 350 milyon dolar değerinde 239.680 ETH artırabilirdi. Tüm BTC’sini Ethereum’a taşımaya ve bunu stake etmeye karar verse bile, şirketin faaliyet gelirinden çok daha fazla olan yaklaşık 133 milyon USD kâr elde edebilir.

Yatırım kararlarının doğruluğunu geriye dönük olarak tartışmak, onları şu anda vermekten çok daha kolay bir seçenek. Teknik olarak Saylor, yatırım portföyüne daha değişken fonlar ekleyerek portföyünün değerini artırabilirdi. Solana, Avax ve diğerleri gibi varlıklar, 2021 boğa koşusu sırasında çok daha fazla kâr sağladı.

Bitcoin ile karşılaştırma yapıldığı zaman Ethereum’un rallileri daha fazla değişkenlik gösteriyor. Bunun nedeni ise Bitcoin’e duyulan güvenin daha fazla olması olabilir.  Ancak Saylor’un yatırım yaklaşımındaki esneklik MTSR sahiplerine bir iyilik yapabilirdi.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin