Ethereum sahiplerini, 2023 ve sonrasında neler bekliyor?

Michael Saylor, altcoin’lerin lideri Ethereum’dan övgü dolu sözlerle bahsetti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto dünyasının önemli şirketlerinden biri olan MicroStrategy, yatırımlarıyla her zaman dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Sadece bu da değil şirket içinden gelen açıklamalarda piyasa için önemli sayılıyor. Genellikle Bitcoin satın almasıyla karşımıza çıkan şirket, altcoin’lere de ilgi duyuyor.

MicroStrategy’nin CEO’su ise son olarak Ethereum’a duyduğu güveni dile getirdi. Önemli açıklamalar yapan Saylor, piyasanın en değerli ikinci varlığı hakkında pek çok açıklama yaptı.

Altcoin Daily ile yaptığı röportajda MicroStrategy CEO’su Michael Saylor, Ethereum’un (ETH) güvenlikli olduğunu söyledi. Saylor’a göre, Ethereum’un ilk olarak bir ilk madeni para teklifi yoluyla piyasaya sürülmesi, onun bir emtia olmadığını kanıtlıyor.

Michael Saylor çoğu kripto varlığını menkul kıymetler olarak sınıflandırıyor

Saylor’a göre, bir kripto para birimi ancak ihraççı yoksa ve ağ üzerinde kimse karar vermiyorsa bir emtia olabilir. Saylor,

“Kriptoların çoğuna, hard fork’tan sonra hard fork’a sahip oldukları yerlere bakarsanız, hard fork’la ilgili sorun protokolü değiştirmek, bazı geliştirme ekibinin bir karar verdiği anlamına gelir. Eğer protokolü değiştirebilirseniz maddi bir şekilde, parasal protokolü değiştirebilirsiniz. Sert çatal, verme düzenini değiştirebilir veya bir şeyin değerini değiştirebilir. Bu da menkul kıymetler kanununa göre bir yatırım sözleşmesi yapar.”

Saylor, Ethereum’un değişebilme yeteneğinin, menkul kıymetler kanunu söz konusu olduğunda da sorunu olduğuna inanıyor. Ona göre insanlar Bitcoin gibi değiştirilemeyen merkezi olmayan bir protokol istiyor.

cryptoslate


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin