Michael Novogratz: “Bitcoin aşırı satım noktasında.”
Michael Novogratz: “Bitcoin aşırı satım noktasında.”

Michael Novogratz Bitcoin’deki bir dibe işaret eden tek kişi değil!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin fiyatının dibe ulaştığını sadece Michael Novogratz belirtmiyor. Bloomberg’in bir piyasa indikatörüne göre Bitcoin aşırı satılıyor.

Michael Novogratz: “Bitcoin aşırı satım noktasında.”

Michael Novogratz Twitter hesabı aracılığıyla kripto paralardaki çöküşün nihayet sona ermiş olabileceğine dikkat çekiyor. Ayrıca dönüm noktalarını belirleyen bir piyasa indikatörüne göre Bitcoin‘in aşırı satılmış durumda olduğunu belirtiyor. Williams %R olarak adlandırılan bu indikatör, 0 ile -100 arasında hareket ediyor ve giriş ve çıkış noktaları arayan yatırımcılar için aşırı alım ve aşırı satım seviyelerini ölçüyor. -80 altındaki bir işaret, aşırı satım anlamına geliyor. Bitcoin ise bu indikatöre göre şu anda -83’te yer alıyor. Lider kripto para son olarak bu düzeye vurduğunda fiyatların 6.000 dolardan 7.350 dolara çıktığı yaklaşık yüzde 22’lik bir artış yaşadı. Yazım sırasında lider kripto para birimi Bitcoin 6.467 dolardan işlem görüyor.

Kripto para bu hafta daha yükseğe çıkmak için hızda

İndikatör, yanlış sinyal verebileceğinden yatırımcılar genellikle piyasa hareketlerine karar vermek için bu indikatörü diğer analizlerle birlikte kullanırlar. Eğer Bitcoin, önceki en yüksek seviyesi olan 7.350 dolara ulaşamazsa teknik analiz, düşüş trendinde kalacağını gösteriyor. Her iki durumda da, Bitcoin boğaları iyimser görüşlerde rahatlık çekiyor olabilir. Kripto para bu hafta daha yükseğe çıkmak için hızda.

Bloomberg

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin