'Kriz kahini' Michael Burry'den korkutan kripto tahmini!
'Kriz kahini' Michael Burry'den korkutan kripto tahmini!

‘Kriz kahini’ Michael Burry’den korkutan kripto tahmini!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 2008’deki konut krizini öngören Scion Capital’in kurucusu Michael Burry, bir dizi kripto tahmini yaptı. Michael Burry, kripto yorumlarına SEC için bazı sert sözlerle başladı. SEC’in Coinbase soruşturmasıyla ilgili bir Bloomberg makalesine yanıt veren Burry, ABD Menkul Kıymetler ve Borsalar Komisyonu’nun soruşturmalarında iyi performans gösterecek kaynaklara sahip olmadığını belirtti.

SEC kısa süre önce Coinbase’e şirketlerinde içeriden öğrenenlerin ticareti (insider trading) ve SEC’in menkul kıymet olduğuna inandığı tokenlerin listelenmesiyle ilgili bir soruşturma başlattı. SEC, hem kripto liderleri hem de politikacılar tarafından yoğun bir inceleme altına alındı.

Pennsylvania senatörü Pat Toomey, SEC’in menkul kıymetin ne olduğu konusunda net bir görüşü olmadığını açıkladı, ancak herhangi bir işlem başlatmadan önce görüşü açıklamayı başaramadılar.

Michael Burry’nin tahminler dizisi

Michael Burry, Coinbase hakkındaki yorumunu durdurmadı. Ayrıca Walmart’ın kâr isabetlerini tahmin etmedeki zaferi hakkında yorum yaptı. Burry, yüksek gaz ve gıda fiyatlarının tüketicilerin diğer malları satın alma kabiliyetini azaltacağını tahmin etmişti.

Ayrıca perakende devlerinin enflasyonla etkisini karıştırarak envanter stokuna neden olabileceğini tahmin etti. Diğer perakende şirketlerinin stoklarından kurtulmak için fiyatları düşürmesi bekleniyor.

Burry ayrıca, resesyonun tanımını değiştirmeye çalıştığı için Biden Yönetimi’ni de eleştirdi. Son zamanlarda, Beyaz Saray, uzun süredir devam eden bir resesyon inancının iki ardışık negatif GSYİH büyümesi olduğuna dair inancın yanlış olduğunu belirttikleri bir bildiri yayınladı. Başkan Joe Biden ve Hazine Bakanı Janet Yellen de ABD’nin resesyona girmeyeceğini yinelediler.

Ancak bu açıklama, Biden başkanlığına karşı yaygın eleştirilere neden oldu. Bazı insanlar Beyaz Saray’ın GSYİH rakamlarından zaten haberdar olduğuna ve hasar kontrolü yapmaya çalıştıklarına inanıyor.

Burry’nin korkunç kripto tahmini

Burry ayrıca başka bir kripto tahmini yaptı ve kripto düşüşünün sadece yarısının gerçekleştiğine inanıyor. Ona göre, kripto ve teknoloji hisse senetleri arasında güçlü bir ilişki var ve çeşitli şirketlerden gelen kazanç raporları hisse senetlerinin ve kriptonun daha da düşmesine neden olabilir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin