Michael Arrington kripto paralara yatırım yapıyor
Michael Arrington kripto paralara yatırım yapıyor

Michael Arrington: “Paramın büyük bir kısmı kripto paralarda.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Arrington XRP Capital’in ortağı olan Michael Arrington, geçtiğimiz günlerde kripto para piyasası hakkında konuştuğu Seoul Zirvesi 2018’de Beyond Blocks ile röportaj yaptı. Teknolojiden bahsederken, XRP’nin avantajlarından ve XRP’yi neden hedge fon projesi için seçtiğinden de bahsetti.

Michael Arrington kripto paralara yatırım yapıyor

Kripto para piyasasının mevcut durumu hakkında konuşan Arrington, pazarın 10 yıldır iyiye gittiğini söyleyerek “inişler ve çıkışlar” olacağını belirtiyor. Ayrıca Arrington’a göre mevcut piyasa durumu kendini bir satın alma fırsatı olarak sunuyor. “Panik” zamanı olmadığını da ekleyerek açıklamalarına şu sözlerle devam ediyor:

Oldukça büyük bir pazar çöküşünden geçecek kadar yaşlıyım ve bunun satın alma zamanı olduğunu gördüm.

Arrington, kripto para endüstrisinden para kazandığını açıkladı. Geçen yıl Aralık ayında şirketinin net değerinin yaklaşık %20’sinin kripto para birimlerinde olduğunu belirtiyor. Ayrıca Arrington şu anda kripto para sektörüne yatırdığı paranın, şirketinin net değerinin %50’si civarında olduğunu da vurguluyor.

Michael Arrington: “Kripto paraya olan ihtiyaç her zaman fazla.”

Ayrıca kripto paraya olan ihtiyaç hakkında da konuştu. Arrington’un düşüncesine göre, yaşlı insanlar bu konuda hiçbir şey bilmiyor. Venezuela ve Arjantin gibi yerlerde yaşayan insanlar için kripto paraların iyi olduğunu söylemeye devam ediyor. ABD gibi istikrarlı bir paraya sahip olmayan bu ülkeler gibi ülkeler için kripto paraların önemini vurguluyor.

Girişim sermayesi (Venture Capitalists-VC’ler) hakkındaki görüşlerini tartışmak için daha ileriye gidiyor. Arrington, girişim sermayesi aracılığıyla para toplamanın bazen zor olduğunu söylüyor. Ona göre, her zaman hayır demek için bir neden arayan birkaç “kapı bekçisi” var. ABD’de bir kadın ya da azınlığın onlar aracılığıyla para toplamasının arttığını söylüyor. Ancak, böyle bir eğilimin değişmeye başladığını da ekliyor.

VC’lerin kripto para sektörüne etkileri

Arrington, kripto endüstrisinin bu sistemi yeniden inşa ettiğini ve dünyanın herhangi bir yerindeki Silikon Vadisi’nde kimseye yaklaşmadan para toplayabildiği bir özgürlük sağladığını söylüyor.

VC’lerin kripto para birimi alanına girmesi konusundaki görüşlerine bakıldığında, VC’lerin ekosistem için iyi olan kripto paralara çok sayıda küçük alıcı getiren toplu kamu satışları gerçekleştirdiğini belirtiyor. Aksine, bu tür faaliyetleri büyük ölçüde kapatan düzenleyiciler nedeniyle fonların tahsis edilmesinin zorlaşmaya başladığını ekliyor. Arrington konuya yönelik şunları söylüyor:

Yani, para biriktiren insanlar, ABD’de akredite ya da doğru yatırımcılar olarak kabul edilen insanlara gitmek zorunda oldukları anlamına geliyor. Ben daha yüksek bir bar olan nitelikli bir yatırımcıyım. Çünkü paramızı almaktan daha az sorumluluk alıyoruz ve bu yüzden bizim için harika, ama sektör için korkunç olduğunu düşünüyorum.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin