decentraland (MANA)

MANA mevcut düşüşten sonra nereye gider?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Decentraland MANA/USD baskı altında kalmaya devam ediyor; Bu kripto para biriminin fiyatı 09 Şubat 2022’den bu yana 3.55$’dan 2.03$’a düştü ve mevcut fiyat 2.13$ civarında.

Tamamen ademi-merkeziyetçi bir yapı

Decentraland, kullanıcılarının sanal gerçeklik uygulamalarını satın almasına, oluşturmasına ve bunlardan para kazanmasına olanak tanıyan Ethereum tabanlı bir blok zinciri platformu. Kullanıcılar ayrıca basit inşa aracını kullanarak oyunlar, sanat eserleri, sahneler, meydan okumalar oluşturabilir ve Decentraland dünyasında karlı bir iş kurabilir.

Decentraland kullanıcılarına sanal arsa satın almalarına imkan sağlıyor. Bu arsalar takas edilemez olarak Ethereum akıllı sözleşme ile korunuyor.

Arazi, kartezyen koordinatlarla tanımlanan parsellere bölünmüş ve bazı parseller ayrıca temalı topluluklar veya Bölgeler halinde düzenlenmiş. Bu şekilde topluluk, ortak ilgi alanları ve kullanımları olan ortak alanlar oluşturabilir.

MANA nedir?

MANA, Decentraland’ın sanal arsalar için ödeme yapmak amacıyla kullanılan ve kullanıcılara yarattıkları ortamlar ve uygulamalar üzerinde tam kontrol sağlayan kripto para birimidir. Kullanıcılar market alanında zincir üstü varlıklarını birbirilerine satabilirler. Bunun dışında kullanıcılar diğerlerine arsaları üzerinde yapı bulundurmalarına veya inşa etmelerine izin verebiliyor.

Dünyanın en eski müzayede evi bile platformda

Bu platformun popülaritesi günden güne artıyor ve dünyanın en eski müzayede evi Sotheby’s bile burada sanal bir galeri açtı. Sotheby’s Uzmanı ve Satış Başkanı Michael Bouhanna, Decentraland’i, dünyanın her yerinden sanatçıların, koleksiyonerlerin ve izleyicilerin birbirleriyle etkileşim kurabilecekleri, dijital sanat için bir sonraki sınır olarak gördüğünü söyledi.

Desktop Client ürünü hangi faydaları getirecek

Platform sürekli olarak yeni özellikler ve yükseltmeler üzerinde çalışıyor ve en son haberlere göre Decentraland, kullanıcılara daha kapsamlı bir deneyim sunması gereken Desktop Client projesini yakında piyasaya sürecek. Konu ile ilgili bilgi veren Decentraland yetkilileri şunları söyledi:

Desktop Client hala beta aşamasında. Ancak topluluğun katılımı ve geri bildirimi sayesinde tam bir lansmana giderek yaklaşıyor. Desktop Client ile Decentraland ziyaretiniz, daha iyi performans ve grafiklerle daha hızlı ve daha istikrarlı olmalı.

Decentraland (MANA) teknik analizi

Platformun para birimi MANA, 09 Şubat’ta kaydedilen 3.5 doların üzerindeki son zirvelerden düzeltmesini uzattı. Bu sebeple kripto para biriminin fiyatı önümüzdeki günlerde daha da zayıflayabilir.

decentraland (MANA) GRAFIK

Veri kaynağı: tradeview.com

Nasıl bir pozisyon almalı?

Mevcut destek seviyesi 2 dolarda bulunuyor.3 ve 3.5 dolar ise güçlü direnç seviyelerini temsil ediyor. Fiyat 2 doların altına düşerse, bu sağlam bir “sat” sinyali olur ve 1,5 dolara veya hatta altına kadar açık yolumuz var. Öte yandan, fiyat 3 dolarlık direncin üzerine çıkarsa, bir sonraki fiyat hedefi 3.5 dolar civarında olabilir.

invezz.com

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin