Mevcut Bitcoin konsolidasyonu 11.000 dolardan beri en güçlü konumunda
Mevcut Bitcoin konsolidasyonu 11.000 dolardan beri en güçlü konumunda

Mevcut Bitcoin konsolidasyonu 11.000 dolardan beri en güçlü konumunda, 72.000 Dolar sonraki hedef mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin fiyatı şu anda 60.000 $ ‘ın biraz altında hareket ediyor ve önceki 61.636 $’ lık ATH’yi test etmekten uzaklaşıyor. Bu boğa sezonunun başlangıcından bu yana ilk kez % 60’ın altına düşen en iyi kripto para azalan piyasa hakimiyeti nedeniyle odak noktası konumunda. Bununla birlikte, borsalardan kurumsal BTC çıkışları söz konusu ve daha da önemlisi BTC’nin gerçekleşen ödülü dahil olmak üzere blok zincir ölçümleri güçlü bir boğa vakası göstermekte.

William Clemente III adıyla anılan popüler bir kripto analisti, 55.000 – 60.000 $ arasında güçlü bir konsolidasyona ve fiyat keşfine işaret etti. Fiyat noktası, geçen yıl 11.000 $ ‘dan bu yana en güçlü dirençle karşı karşıya. Bitcoin bu aşamayı geçmeyi başarırsa, bir sonraki hedef 72.000 $ olabilir.

Güçlü bir boğa durumu oluşturan bir başka faktör, madencilerin ve uzun vadeli Hodlers’ın Bitcoin’lerini satmayı bırakması ve çoğunlukla daha fazla yükseliş ivmesi beklentisiyle birikmeye başlaması.

Borsalarda yalnızca 2,4 Milyon Bitcoin kaldı

BTC’nin toplam dolaşım arzı 18.67 milyon civarında ve insanların satın alması ve biriktirmesi için sadece 2,4 milyon kaldı. BTC arzı, yükselen fiyatlar ile sürekli bir düşüş gördü. Kurumların yeni satın almaya başladıkları ve bunu muazzam bir hızla yaptıkları göz önüne alındığında, başkalarının satın alabileceği daha da az BTC olacak.

Bu boğa sezonu en büyük eleştirilerden bazılarını gördü ve JP Morgan, Morgan Stanley, Goldman Sachs, Paypal ve VISA gibi finans devlerinin hepsi portföylerine Bitcoin veya Bitcoin tabanlı yatırım ürünleri eklemek için acele ettiler.

Bitcoin dün 26. gününü 50.000 $ ‘ın üzerinde kapattı ve bu da bir aydan kısa süren 2017 boğa rallisinin tamamından daha yüksek.

MicroStrategy ve Tesla gibiler, Bitcoin’i bir hazine rezerv varlığı olarak kullanırken, birçok altın yatırımcısı BTC’nin yeni değer deposu olduğuna inanıyor. Wall Street’teki birçok kişi, diğerleri gibi Bitcoin’in satın almanın daha maliyetli hale geleceğini fark ettiklerinde daha fazla kurumun Bitcoin’i eklemek için acele edeceğine inanıyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin