featured

”Mevcut Bitcoin bakiyeniz Koinim’in çevrimdışı cüzdanlarında güvende olacaktır.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

1 Ağustos Bitcoin’in alt yapı değişikliği ile ilgili oylamalar devam ederken, gerek kullanıcılar gerekse Bitcoin Borsaları gerekli önlemleri almaya başladılar. Türkiyede hizmet veren Bitcoin borsası koinim.com, kullanıcılarına Bitcoinlerinin güvende olacağına dair bir bildiri yayınladı.

Sayın kullanıcımız,

BIP148 ya da UASF olarak bilinen Bitcoin protokol güncellemesi, 1 Ağustos tarihi itibariyle devreye alınacaktır. Bu süreçte, Bitcoin yatırımlarınızın güvenliğini korumak adına bir takım önlemler devreye alacağız.

Bitcoin geliştiricileri, yaptıkları duyuruda, güncelleme sonuçlanana kadar herhangi bir işlem yapılmamasını tavsiye etmekte, aksi takdirde maddi kayıp oluşabileceğini ifade etmektedir. Bu uyarıya istinaden Koinim‘de 31 Temmuz tarihinde Bitcoin yatırma ve çekme işlemleri geçici olarak durdurulacaktır. Mevcut Bitcoin bakiyeniz Koinim‘in çevrimdışı cüzdanlarında güvende olacaktır. Güncelleme süresince Bitcoin transferi yapmayı düşünüyorsanız 31 Temmuz tarihine kadar bakiyenizi bilgisayarınıza kuracağınız bir cüzdana transfer edebilirsiniz. Bu süreçte Bitcoin alım/satım işlemleri, TL yatırma çekme işlemleri ve tüm Litecoin işlemleri kesintisiz devam edecektir.

Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz
Koinim Ekibi


http://www.kriptoparahaber.com/bitcoin-core-gelistiricisi-bip91-aktive-edildiginde-alti-onayi-bekleyin/


http://www.kriptoparahaber.com/01-agustos-icin-madenciler-oylamalara-basladi/


http://www.kriptoparahaber.com/bitcoin-kullanicilarina-uyari/


http://www.kriptoparahaber.com/bitcoin-3-yil-icinde-500-bin-olacak/

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin