Bu metaverse projeleri yükseliş potansiyeli taşıyor! İşte en iyi metaverse token listesi
Bu metaverse projeleri yükseliş potansiyeli taşıyor! İşte en iyi metaverse token listesi

Bu metaverse projeleri yükseliş potansiyeli taşıyor! İşte en iyi metaverse token listesi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Metaverse, son aylarda kitlesel olarak benimsenen bir kavram olmaya başladı. Sosyal medya devi Meta bile bu aşamada kendi metaverse’ini yaratmayı düşünüyor. Aşağıdakiler, dikkat etmeniz gereken metaverse ile ilgili öne çıkan 5 token.

  1. DECENTRALAND

Decentraland, Ethereum Blockchain tarafından desteklenen bir merkezi olmayan sanal gerçekliktir. Şu anda oradaki en iyi metaverselerden biridir. Aslında, elde edilen veriler piyasa değeri açısından metaverseler için ikinci sıraya koyuyor.

24-27 Mart tarihlerinde Decentraland, türünün ilk örneği olan Metaverse Moda Haftasını düzenledi. Etkinliğin markaları arasında Dolce&Gabbana, Elie Saab, Tommy Hilfiger ve daha fazlası yer aldı.

MANA yazımı sırasında, son 24 saatte %0,8’lik bir büyüme oranıyla 2 doların üzerinde bir fiyatla işlem görüyor. MANA, yaklaşık 230 milyon dolarlık 24 saatlik işlem hacmi ile 3.5 milyar doların üzerinde bir piyasa değerine sahiptir.

  1. Sandbox

Sandbox, merkezi olmayan topluluğa ait bir sanal dünyadır. Burda kullanıcılar, varlıklarının gerçek mülkiyetine sahipken özel oyunlara ve etkinliklere ev sahipliği yapabilir. Sandbox, sıralama açısından genellikle Decentraland’in hemen arkasında yer alır.

Sandbox, platformda ortaklıklarıyla agresif davrandı. Sadece Mart ayında; Square Enix, World of Women, DOGAMÍ, HSBC ve Ledger ile ortaklık kurdu. 2 Nisan’da Snoop Dogg sanal bir konser verdi.

Yazım sırasında SAND, son 24 saatte %1.6’lık bir büyüme oranıyla 3 doların üzerinde bir fiyatla işlem görüyor. SAND, .5 milyar doların üzerinde bir piyasa değerine ve 300 milyon doların üzerinde 24 saatlik bir işlem hacmine sahiptir.

  1. Theta Network

Theta Network, blockchain teknolojisiyle desteklenen merkezi olmayan bir video akış ağıdır. Theta, kullanıcıların video içeriğini izlemesine olanak tanır ve metaverse entegre bir teknoloji geliştirmiştir. Örneğin,

  • VR dünyalarını gerçek zamanlı olarak oluşturma
  • Teta Video API’sı
  • Merkezi Olmayan Video Dağıtımı
  • Video tabanlı NFT’ler

Bu öğeler, gelecekteki metaverse geliştirmeleri için yararlı yapı taşları olabilir. THETA, son 24 saatte %1,2’lik bir büyüme oranıyla 3 doların üzerinde bir fiyatla işlem görüyor. THETA, 3 milyar doların üzerinde bir piyasa değerine ve 122 milyon doların üzerinde 24 saatlik bir işlem hacmine sahiptir.

  1. Axie Infinity

AXS, NFT tabanlı bir çevrimiçi metaverse oyunu olan Axie Infinity’nin yönetim tokenidir. Axie Infinity, oyuncuların Axies adlı NFT’leri toplamasına ve bunu yaparak kâr elde etmesine olanak tanır. AXS tokeni şu anda piyasa değeri açısından en yüksek metaverse tokeni.

7 Nisan’da Axie Infinity, uzun zamandır beklenen “Origin” güncellemesini yayınladı. Yeni oyun değişiklikleri ve SLP için çok beklenen yakma ve harcama özellikleriyle dolu devasa bir güncelleme.

Bununla birlikte, 23 Mart’ta Axie Infinity, bilgisayar korsanlarının 600 milyon dolar aldığı bir Ronin Ağı saldırısına maruz kaldı.

AXS, son 30 günde %17’lik bir büyüme oranıyla 54 doların üzerinde bir fiyatla işlem görüyor. AXS, 24 saatlik işlem hacmi 385 milyon doların üzerinde ve 4 milyar doların biraz üzerinde bir piyasa değerine sahiptir.

  1. Stacks

Stacks, akıllı sözleşmeleri ve dApp’leri Bitcoin’e getirmek için tasarlanmış Katman-1 blok zinciri çözümüdür. Sonuç olarak, Stacks, kullanıcılara pazarın en değerli ağı olan Bitcoin çevresinde bir metaverse ekosistemi oluşturma yeteneği verir.

7 Mart’ta Unbanked, STX tokenini desteklediğini duyurdu. Sonuç olarak, Banka dışı banka kartı kullanıcıları artık alışveriş yapmak için STX tokenini kullanabilirler.

30 Mart’ta Hiro Wallet, ABD’li müşterilerin Hiro Wallet tarayıcı uzantısını kullanarak doğrudan kredi, banka veya banka havalesi yoluyla STX satın alabileceğini duyurdu. STX, son 24 saatte %1,3’lük bir büyüme oranıyla 1 doların üzerinde bir fiyatla işlem görüyor.

coinquora


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin