Metaverse’ün yükselen trendi  GALA tokenin toparlanmasına yardımcı olur mu?
Metaverse’ün yükselen trendi  GALA tokenin toparlanmasına yardımcı olur mu?

Metaverse’ün yükselen trendi  GALA tokenin toparlanmasına yardımcı olur mu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasası dün ciddi bir düşüşe maruz kaldı. Küresel kripto piyasası değeri %14’ten fazla azalırken, çoğu büyük kripto para birimi değerlerinin %20-30’unu kaybetti. Metaverse tabanlı kripto varlıklar da düşüşten nasibini aldı. Hatta toplu olarak daha geniş düşüş trendine yenik düştüler. Ancak, yazım zamanında, yukarıda belirtilen kategorideki tokenlerin çoğu kayıplarını telafi etmeye başlamıştı. Örneğin MANA, SAND ve ENJ, %3-9 arasında günlük kazançlar kaydetti.

Trende meydan okumak

Ancak bu listeye en yeni girenlerden biri olan GALA, biraz farklı bir trend çiziyor. 0,36$’a düşmesine rağmen grafiğindeki günlük mum dün yeşildi. Bu, esasen, altcoin’in Cumartesi günü kapanış fiyatının geri çekilip düşük açılış rakamlarını telafi etmeyi başardığı anlamına geliyor.

Yazıldığı sırada, aksine, GALA negatif bölgede işlem görüyordu.

Birkaç ölçüm durumu, altcoin’in istisnai davranışının nedenini vurguluyor. Santiment’in trend belirleyici tarayıcısı dikkat çekici veriler sunuyor.

2,12 milyar doları aşan hacme sahip olan GALA’nın borsa girişleri anormalliği, yazım zamanında en fazla şişirilen ikinci anormallik oldu.

Herhangi bir olağan günde, bu metrikteki ani artış, genellikle piyasa katılımcıları arasında satış yanlılığının varlığına işaret eder. Ancak, bu sefer, GALA pazarı hemen hemen aynı durumdan yoksun görünüyor.

GALA’nın yaşam ömrü ölçümleri toplu olarak HODLing/birikme eğilimini doğruladı.

Önce mevduat işlemlerini ele alalım. Bu gösterge, son grafiğinde herhangi bir artışa tanık olmadı. Aslında, mevduat işlem eğrisi son birkaç saat içinde sadece biraz daha düştü. İlginç bir şekilde, tüketilen yaş metriğinde de benzer bir eğilim gözlendi.

İlki, günlük olarak gelen ve giden GALA mevduatlarının miktarına odaklanırken, ikincisi daha önce boşta olan GALA tokenlerinin hareketini izler. Mevduat işlemlerindeki ani artış, genellikle kısa vadeli satış tarafı baskısında bir artışa işaret ederken, aynı durum, yaş tüketim grafiğinde gözlemlendiğinde adresler arasındaki token hareketini gösterir.

Dolayısıyla, yukarıda bahsedilen metriklerin oldukça düşük seviyelerinin ışığında, piyasa katılımcılarının henüz tipik bir satış moduna geçmediği söylenebilir.

Ayrıca, ortalama kripto para yaşı eğrisi de son birkaç gün içinde dik bir eğim gördü. Kripto paralarda ne zaman yaşam ömrü ne zaman artsa, bu genellikle HODLer’ların kripto paralara tutunduğu anlamına gelir. Zamanla, bu tür kripto varlıklar hareketsiz hale gelir ve dayanak varlığın uzun vadeli fiyat tutulmasına yardımcı olur. Yani bu göstergeye görede, şu anda satış baskısı yok.

Son birkaç gün içinde düşmesine rağmen, kripto paranın MVRV oranı pozitif bölgede gezinmeye devam ediyor. bugün, % 1245’lik bir yukarı yönlü bir görünüm kaydetti. Bu aslında yatırımcıların şu anda GALA piyasasında normalden çok daha fazla kazandıkları anlamına geliyor.

Aynısı, adil bir ölçüde, HODLer’lara piyasada daha uzun süre kalma konusunda daha fazla teşvik veriyor.

Dolayısıyla, böyle bir satış eğilimi olmadığında, GALA büyük olasılıkla sonraki birkaç işlem seansında grafikteki yükseliş trendine geri dönecektir. Ek olarak, tüm meta-ekosistemin eğilimi bulaşıcıdır. Bu alandaki kripto paraların çoğu topluca toplandı ve Kasım ayında birbiri ardına yeni zirveler keşfetti.

Şimdi, bu kripto paralar zaten toparlanma belirtileri gösteriyorken, GALA’nın kendisini daha geniş metaverse yükseliş trendinden uzun süre dışlamayacak gibi görünüyor.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin