Metaverse yıldızından bomba duyuru! İlk olacaklar... Fiyat roketleyecek mi?
Metaverse yıldızından bomba duyuru! İlk olacaklar... Fiyat roketleyecek mi?

Metaverse yıldızından bomba duyuru! İlk olacaklar… Fiyat roketleyecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Sandbox, oyun dünyasının içinde ve dışında Metaverse tabanlı startup’ları desteklemek için bir hızlandırıcı programı başlatacak.

The Sandbox, Animoca Brands (The Sandbox’ın ana şirketi) ve Brinc şirketi ile birlikte açık bir birlikte çalışabilir Metaverse üzerinde çalışan 100’e kadar yeni girişime yatırım yapmak için 50 milyon dolar ayırdı.

Milyonlarca dolarlık yatırım gelecek

Duyuruya göre, girişim, önümüzdeki üç yıl içinde yılda yaklaşık 30 ila 40 girişime 250.000 dolar kadar yatırım yapmak üzere tasarlandı.

Sandbox Metaverse Accelerator Programının 2022’nin 2. çeyreğinde başlaması planlanıyor ve en iyi performans gösteren projeler SAND ve LAND token hibelerinde 150.000 $’a varan ek yatırımlar alacak.

Program, Animoca ve Brinc’in 2021’de kurdukları mevcut Launchpad Luna ittifakına bir parça olarak eklenecek. Animoca, hızlandırıcı Web3’e geçmek için hamleler yaparken, Aralık ayında Brinc’in 130 milyon dolarlık yatırım turunu da yönetti.

Amaç ne?

Sandbox’ın bu alana öncülük etmesine rağmen, girişimlerin mutlaka oyun dünyasında inşa edilmesi gerekmiyor. Birincil amaç, yaratıcıları oyunun kendi Metaverse deneyimini geliştirmeleri için tanıtmak.

Hedef daha geniş kripto ekosistemi, özellikle birlikte çalışabilir platformlar ve açık bir Metaverse’te birlikte çalışabilecek parçalar geliştirmek isteyen geliştiriciler. Üç aylık çevrim içi program için planlanan faaliyetlerin bir kısmı mentorluk ve yatırımı içeriyor.

Sandbox oyun dünyasında çalışan sanatçıları ve geliştiricileri ödüllendiren bir içerik oluşturucu fonuna da sahip.

btcpeers


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin