Sandbox tahmini: Gelecek hafta 1 dolar fiyatını görecek mi?

Metaverse varlığı ortaklık duyurdu, fiyat bir anda yüzde 20 arttı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kötü piyasa koşullarında projelerin yaptığı anlaşma daha çok önemli hale geliyor. Özellikle de projelerin tokenlerine etki edecek anlaşmalar ve duyurular, yatırımcıların gözünde daha fazla dikkatle takip ediliyor. 2021 sonu ve 2022 yılında ise genellikle Metaverse, NFT ve Web3 anlaşmaları öne çıkıyor.

Piyasada yaşanan belirsizliğe rağmen Sandbox yaptığı büyük bir ortaklıkla piyasadan ayrışabildi. Haberin geldiği esnada kendi yerel tokeni SAND bir anda yüzde 20’lik bir performans gösterdi. Haberin ardından günlük hacim ise büyük bir artış gösterdi.

Sandbox’ın yerel tokeni SAND, Metaverse Lionsgate Studios ile bir ortaklık ilan etti. Haberin ardından ise, token Perşembe günü sekiz ayın en düşük seviyesinden yükselme başarısı gösterdi.

Lionsgate ortaklığı Metaverse tokenine yaradı

Ortaklık kapsamında, Lionsgate’in “Action City”sinde stüdyoya ve uzun süredir birlikte çalıştığı Millennium Films’e ait popüler lisanslı mülkler yer alacak. Sandbox, ortaklığın Lionsgate’i Metaverse giren ilk büyük Hollywood stüdyosu yaptığını iddia ediyor.

SAND/USDT paritesi 1 saatlik grafik

Her ne olursa olsun duyurudan hemen sonra SAND,%20’ye varan bir artışla 0.9715 $’a yükseldi. Ancak bu yükseliş çabuk söndü. Şimdi 0.86$’dan işlem görüyor. Piyasaya bağlı olarak yaptığı hareketi geri silmiş oldu. 

Haber, SAND’ın daha geniş kripto pazarındaki zayıflığın ortasında yedi günlük bir kayıp serisini kırmasına yardımcı oldu. Kısa süreli yükseliş olsa da geri döndüğü bölge yine de yukarıda tutunmasını şimdilik sağlıyor.

Lionsgate, Amerika Birleşik Devletleri’ndeki en büyük bağımsız stüdyolardan biridir. Şimdi The Sandbox’ta yer alacak olan Hellboy, Rambo ve The Expendables gibi mülklere sahip olacak. Meta veri deposu şimdi Lionsgate medya mülklerine ayrılmış, “Action City” adlı bir alan kuracak.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin